default-image

Απίστευτο: Διακόπτεται η σεζόν στο ΝΒΑ

Μπάσκετ
Απίστευτο: Διακόπτεται η σεζόν στο ΝΒΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θετικό κρούσμα κορωνοϊού στον Ρούντι Γκομπέρ των Γιούτα Τζαζ κάνει άνω-κάτω το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο

Τέλος, μέχρι νεωτέρας, στο φετινό ΝΒΑ. Μετά την απόφαση αναβολής του ματς ανάμεσα στους Θάντερ και τους Τζαζ, λόγω του θετικού κρούσματος κορωνοϊού στον Ρούντι Γκομπέρ της Γιούτα, ανακοινώθηκε η διακοπή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, μέχρι νεωτέρας.

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ της Γιούτα ήταν ο λόγος που δεν ξεκίνησε το ματς στην Οκλαχόμα, αφού βρέθηκε θετικός λίγο πριν την έναρξη και έμεινε εκτός αποστολής.                

Όλη η ομάδα των Τζαζ θα παραμείνει σε καραντίνα στην Οκλαχόμα καθώς αυτοί έχουν έρθει σε επαφή με τον συμπαίκτη τους. Άμεσα θα υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί και εκείνοι. 

Την ίδια στιγμή ιχνηλατώντας το κρούσμα του Γκόμπερτ αποφάσισαν να μπουν σε κατ’ οίκον περιορισμό όλοι οι παίκτες των ομάδων που έχουν τεθεί αντιμέτωποι με τους Τζαζ στις τελευταίες 15 ημέρες. Δηλαδή, Τορόντο Ράπτορς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Μπόστον Σέλτικς, Νιου Γιορκ Νικς, και Κλίβελαντ Καβαλίερς θα μπουν υποχρεωτικά σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

«Το ΝΒΑ ανακοινώνει ότι ένας παίκτης των Γιούτα Τζαζ βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων ανακοινώθηκε λίγο πριν το τζάμπολ στον αγώνα των Τζαζ με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Έτσι το παιχνίδι αναβλήθηκε. Ο παίκτης που έχει προσβληθεί δεν ήταν στο γήπεδο.

Το ΝΒΑ αναβάλλει τους αγώνες, μετά το τέλος των σημερινών, μέχρι νεωτέρας. Το ΝΒΑ θα αποφασίσει για τα επόμενα βήματα, σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News