Χωρίς κόσμο απόψε η ΑΕΚ με Βόννη

Μπάσκετ
Χωρίς κόσμο απόψε η ΑΕΚ με Βόννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κεκλεισμένων των θυρών το ματς, μένουν εκτός οι 400 φίλοι της Ένωσης που ταξίδεψαν στην Γερμανία

Η έξαρση του κορωνοϊού έχει προκαλέσει πανικό σε όλη την Ευρώπη. Η Γερμανία δεν θα μπορούσε να επηρεαστεί από αυτή την κατάσταση, με τον αθλητισμό να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Βόννη, στο Telekom Dome της γερμανικής πόλης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, παρά το γεγονός πως περίπου 400 φίλοι της Ένωσης είχαν ταξιδέψει μέχρι τη Βόννη για να σταθούν στο πλευρό των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στο πλαίσιο αυτό η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε από καρδιάς όσους έκαναν το ταξίδι για να σταθούν για ακόμα μια φορά στο πλευρό της ομάδας, ενώ στάθηκε στην στήριξη που παρέχουν στην ομάδα με την παρουσία τους. Παράλληλα οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν σύνεση και ψυχραιμία για αυτές τις δύσκολες ώρες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι δεν θα έχει στο πλευρό της τους δεκάδες οπαδούς της, -που έχουν έρθει από παντού- στην αποψινή αναμέτρηση της Βόννης στο πλαίσιο του BCL.

H AEK ΒC ενημερώθηκε, με καθυστέρηση, και ενώ αρκετοί εκ των φίλων της ομάδας βρίσκονταν ήδη στο ξενοδοχείο της «Βασίλισσας» για να παραλάβουν τα εισιτήρια τους ή καθ’ οδόν για το “Telekom Dome”, ότι αποφασίστηκε η διεξαγωγή του αγώνα «κεκλεισμένων των θυρών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News