Προμηθέας-Ρέθυμνο: Αναβολή και για την ημέρα διεξαγωγής...βλέπουμε

Μπάσκετ
Προμηθέας-Ρέθυμνο: Αναβολή και για την ημέρα διεξαγωγής...βλέπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακυρώθηκαν σήμερα όλες οι προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας της Πάτρας...

Aκύρωση των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο στον Καστελλόκαμπο Πάτρας ανακοίνωσε σήμερα ο Προμηθέας, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μάκη Γιατρά να κατεβάζει ρολά για το επόμενο διάστημα. Την ίδια ώρα, ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε πως ο αγώνας των Αχαιών με το Ρέθυμνο για την 20η αγωνιστική της Basket League θα αναβληθεί, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση για το πότε θα διεξαχθεί καθώς όλα βρίσκονται στον αέρα εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

 "Στο πλαίσιο της πρόληψης για την καταπολέμηση του κορονοϊού SARS-CoV-2 και κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για παράταση της ισχύος των εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου και την αναστολή λειτουργίας όλων των χώρων που πραγματοποιούνται αθλητικές δραστηριότητες η Διοίκηση του Προμηθέα Πάτρας ανακοινώνει την ακύρωση όλων των προπονήσεων στο Promitheas Park, το προπονητικό κέντρο του Συλλόγου στον Καστελλόκαμπο, ως την Παρασκευή 20 Μαρτίου".

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Κατόπιν των εκτάκτων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, που αποφασίσθηκαν και ανακοινώθηκαν από την Κυβέρνηση για τους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του κορωνοϊού στην περιοχή, στα οποία περιλαμβάνεται και η αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων συμπεριλαμβανομένων των αθλητικών εκδηλώσεων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε όπως ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 7/3/2020 αγώνας μεταξύ των ομάδων Προμηθέας Πάτρας – Ρέθυμνο Cretan Kings της 20ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League 2019-2020 αναβληθεί. Μετά την ανακοίνωση που αναμένεται να εκδοθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την παράταση των άνω μέτρων και τη λήψη συμπληρωματικών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής της αναμέτρησης".

Υπενθυμίζουμε ότι ο Προμηθέας έχει ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του EuroCup, στα οποία θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την τουρκική Τόφας. Με δεδομένο ότι ο πρώτος αγώνες έχει οριστεί για τις 17/3, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι προκύπτει σοβαρό ζήτημα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News