Κόντρα στην ισχυρή Μπαρτσελόνα απόψε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Κόντρα στην ισχυρή Μπαρτσελόνα απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη η αποστολή των «πρασίνων» που δεν υπολογίζουν στον Γουάιλι…

Ο Γολγοθάς του Παναθηναϊκού στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας αρχίζει απόψε (21:30, Novasports 2) από την αναμέτρηση με την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ρικ Πιτίνο, που δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τραυματία Τζέικομπ Γουάιλι, ελπίζει να δει ένα βελτιωμένο πρόσωπο από την ομάδα του. Γιατί αλήθεια είναι πως τόσο στις ήττες από Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα, αλλά και στις νίκες επί των Ζενίτ και Άρη, οι «πράσινοι» δεν έδειξαν να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Το 14-10 μπορεί να διατηρεί τον Παναθηναϊκό στην έκτη θέση, αλλά με ένα πρόγραμμα-φωτιά που ακολουθεί με κατά σειρά Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρ (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός) ουδείς πρέπει να αισθάνεται ασφαλής.

Η Μπαρτσελόνα ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Ρεάλ έχοντας 18-6, αλλά παρά και το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων στην Ευρωλίγκα προέρχεται από την απογοήτευση του αποκλεισμού από την Βαλένθια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας. Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του και πάλι τους Τομά Ερτέλ και Κέβιν Πάνγκος.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Νταμίρ Γιαβόρ (Κροατία) και ο Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News