Μπάσκετ

Προμηθέας: Το ταξίδι συνεχίζεται γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Πάτρας μετά τον χαμένο τελικό με την ΑΕΚ…

Η ομάδα του Προμηθέα έφτασε τόσο κοντά στην πιο ιστορική στιγμή του Συλλόγου όμως δεν τα κατάφερε κόντρα απέναντι στην ΑΕΚ, στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ στα «Δύο Αοράκια».

Οι Πατρινοί ωστόσο εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον τελικό και την υποστήριξη που είχαν από τους φιλάθλους του, επισημαίνοντας ότι: το ταξίδι συνεχίζεται γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Προμηθέα Πάτρας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της σε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στο ταξίδι αυτό του Προμηθέα στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2020. Ευχαριστούμε θερμά όσους ταξίδεψαν στην Κρήτη, όσους ήρθαν στο Promitheas Park για να ζήσουμε όλοι μαζί σαν Οικογένεια τις ιστορικές αυτές στιγμές, αλλά και κάθε φίλαθλο -από την Πάτρα και όλη την Ελλάδα- που μας απηύθυνε ευχές ή συγχαρητήρια. Η στήριξη σας αποτελεί το σημαντικότερο δώρο σε αυτό το ταξίδι και είναι η πραγματική μας δύναμη, ενώ η εικόνα όλων αυτών των παιδιών και οικογενειών που παρακολούθησαν στο Promitheas Park έναν αγώνα μπάσκετ διασκεδάζοντας, με ξεχωριστό πάθος και αγάπη είναι τ’ όραμά μας για το μπάσκετ.

Όλα αυτά μας κάνουν δυνατότερους ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο αγώνα μας και να παλέψουμε με πολλή δουλειά και αγάπη για να διεκδικήσουμε ξανά προκρίσεις και τρόπαια και να έχουμε την ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί πολλές φορές στο μέλλον.

Το Ταξίδι συνεχίζεται, γιατί τα όνειρά μας δεν έχουν ταβάνι!»

Σχόλια