Κύπελλο μπάσκετ: Οι δηλώσεις του τελικού

Μπάσκετ
Κύπελλο μπάσκετ: Οι δηλώσεις του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεικτα τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών του αγώνα στα "Δύο Αοράκια"...

Απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που τόνισε ότι ο οργανισμός της ΑΕΚ έχει προσπαθήσει πολύ για να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί τίτλους.

«Είναι μια πολύ όμορφη μέρα για μας, για όλο τον οργανισμό που έχει προσπαθήσει πολύ να φτάσει να διεκδικεί τίτλους. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, πρώτα από όλα οι αθλητές μας. Οι συνεργάτες που προετοίμασαν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ο κόσμος που παρά την απαγόρευση είχε συγκινητική παρουσία και μας έδωσαν ώθηση. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που ήμασταν άστοχοι και λίγο διστακτικοί ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, ποτέ δεν χάσαμε τον έλεγχο σε άμυνα κι επίθεση», είπε ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:

«Το μπάσκετ θέλει υπομονή, πολλές φορές βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά ξέραμε ότι η ομάδα θα βρει τον ρυθμό της. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, χαρακτήρων με προσωπικότητα και κίνητρο. Γι’ αυτό και η ομάδα βελτιώθηκε και είχαμε αυτά τα καλά αποτελέσματα. Πετύχαμε έναν πολύ μεγάλο στόχο, αλλά έχουμε ακόμη μεγάλη δίψα. Η επιτυχία δεν αποτυπώνεται πάντα με τίτλους…».

Απογοητευμένος από την έκβαση του αποτελέσματος ήταν ο Μάκης Γιατράς που δεν θέλησε να πει πολλά: ««Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ήμασταν πολύ άστοχοι. Συγχαρητήρια όμως στην ομάδα μου. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το Κύπελλο».

Συγχαρητήρια στην ομάδα απένειμε ο Μάκης Αγγελόπουλος: «Είναι ο 4ος τίτλος σε τρία χρόνια. Συνεχίζει να γεμίζει η τροπαιοθήκη μας. Η ομάδα έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς, έχουμε κάνει 9 αλλαγές και αυτοί οι παίκτες έδειξαν ψυχή μέχρι τέλους.Είχε ένταση και πολλή αγωνία το παιχνίδι. Μακάρι κάποια στιγμή να διοργανώνουμε παιχνίδια με κόσμο στο γήπεδο. Στην Ισπανία παίζουν οκτώ ομάδες στο ίδιο γήπεδο. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό».

Πανευτυχής ήταν και ο Γιόνας Ματσιούλις: «Ήταν ομαδική προσπάθεια. Στην αρχή ήταν ένα σκληρό ματς. Δεν μπήκαμε καλά, ψάχναμε να δούμε τι γίνεται. Γίναμε όμως πιο επιθετικοί στην άμυνα, πήραμε τον έλεγχο και βρήκαμε κάποια εύκολα καλάθια. Κρατήσαμε τον έλεγχο για να φτάσουμε στη νίκη. Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ, τους το αφιερώνω, το άξιζαν άπαντες στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News