default-image

Γιαννης Αντετοκούνμπο: Όλα τα... φώτα πάνω στον Έλληνα σταρ του NBA

Μπάσκετ
Γιαννης Αντετοκούνμπο: Όλα τα... φώτα πάνω στον Έλληνα σταρ του NBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ένα παιδί από τα Σεπόλια», ανέφερε ο ίδιος στην ανάρτηση του μετά τη Media Day για το All Star Game του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρέθηκε στη Media Day για το NBA All Star Game 2020 και επικράτησε… πανικός, καθώς περικυκλώθηκε από δεκάδες δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Η φωτογραφία με τον Greek Freak στο πάνελ και μπροστά του να απλώνεται μία… λαοθάλασσα από εκπροσώπους των ΜΜΕ, δείχνει ότι πρόκειται για τον απόλυτο σταρ του NBA.

Παράλληλα έγινε και αφορμή για μία σχετική ανάρτηση του ίδιου, σχολιάζοντας, τόσο τη στιγμή, αλλά και γενικότερα την πορεία της ζωής του, από τα Σεπόλια της Αθήνας στο πάνθεον του "μαγικού κόσμου".

Μέσα στις πολλές τιμές που γνώρισε άλλωστε στη διάρκεια αυτού του διημέρου ήταν και η κλήση του από τον Μπαράκ Ομπάμα μεταξύ των τριών NBAers (Κρις Πολ και Κέβιν Λοβ οι άλλοι δύο) στο Σικάγο, όπου γνώριε την αποθέωση και συμμετείχε σε συζήτηση με τον πρώτην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ανέβασε μία φωτογραφία από την κοσμοσυρροή στη Media Day, δείχνοντας ότι αισθάνεται ευγνώμων στον Θεό για την πορεία της καριέρας και της ζωής του. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ο Θεός μας βάζει εδώ και ο Θεός δεν κάνει λάθη. Ένα παιδί από τα Σεπόλια της Αθήνας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News