Σε ρυθμούς τελικού μπάσκετ το Ηράκλειο!

Μπάσκετ
Σε ρυθμούς τελικού μπάσκετ το Ηράκλειο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το EKO All Star Game την σκυτάλη παίρνει στα Δύο Αοράκια η μονομαχία ΑΕΚ και Προμηθέα Πάτρας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας

Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση μπάσκετ και μάλιστα μέσα σε λίγες ημέρες θα φιλοξενήσει το Ηράκλειο και το κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια!

Μετά το EKO All Star Game, την σκυτάλη παίρνει ο τελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Προμηθέα Πάτρας για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδας! Το μεγάλο ραντεβού δίνεται την προσεχή Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 17:00 και στις κερκίδες θα βρίσκονται μόνο μαθητές και συνοδοί, με την ΕΟΚ να ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή των περασμένων ετών, προκειμένου να μην υπάρχουν οπαδοί των ομάδων στα Δύο Αοράκια.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι η συνέντευξη Τύπου για τον 45ο τελικό του Κυπέλλου Ανδρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 στην αίθουσα Τύπου στα Δύο Αοράκια.

Οι προπονήσεις των δύο ομάδων στις 15 Φεβρουαρίου θα είναι ανοιχτές για 15 λεπτά για δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η προπόνηση του Προμηθέα Πάτρας θα είναι ανοιχτή για τα media από τις 17.45 μέχρι τις 18.00 και αυτή της ΑΕΚ από τις 18.00 μέχρι τις 18.15.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News