Νέα νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά που έκανε το 4χ4

Μπάσκετ
Νέα νίκη για τον ΑΟΚ Χανιά που έκανε το 4χ4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γηπεδούχοι έβγαλα πάθος και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με 64-61…

Το 4 στα 4 έφτασε ο ΑΟΚ Χανιά μετά την (δύσκολη) νίκη του επί του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με 64-61. Σε ένα πολύ κλειστό , άτεχνο παιχνίδι όπου έπεφταν κορμιά από τις άμυνες των δυο ομάδων, οι γηπεδούχοι κατάφεραν, βγάζοντας περισσότερο πάθος στο τέλος, να πάρουν μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη χωρίς πάντως να καλύψουν το -7 (76-69)του πρώτου αγώνα.

Κομβική η αμυντική συνεισφορά του Γιώργου Αλεξίου που έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης όταν η ομάδα του έφτασε ακόμα και στο -7 (46-53 στο 31΄) ενώ επιθετικά οι συνεχόμενοι πόντοι αρχικά του Ζανιδάκη και στην συνέχεια του Ιωακειμίδη αλλά και το σημαντικότατο κλέψιμο της μπάλας , στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, από τον Κελεσίδη άλλαξαν τη ροή ενός αγώνα ενός αγώνα που σε μεγάλο διάστημα έδειχνε ότι θα μπορούσε και να καταλήξει στα χέρια των φιλοξενούμενων.

Χαρακτηριστικό του αγώνα οι δυο τραυματισμοί των Κατράνα και Χονδρόπουλου που, όμως, ολοκλήρωσαν τον αγώνα έστω και με ενοχλήσεις.

Και μπορεί ο Χρήστος Παπανικολάου να δήλωσε, μετά το τέλος, ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά γνωρίζει και ο ίδιος ότι σε ένα τόσο κλειστό πρωτάθλημα η κάθε νίκη -ανεξάρτητα- από την εμφάνιση έχει βαρύνουσα σημασία.

Πάντως, όπως και ο ίδιος αποκάλυψε την Χανιώτικη ομάδα την περιμένει πολύ δουλειά αρχής γενομένης από την ερχόμενη εβδομάδα δεδομένου ότι την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα:18-18,33-35,46-51,64-61

ΑΟΚ Χανιά:(Παπανικολάου) Ζανιδάκης 14 (2), Ιωακειμίδης 11 (2), Κατράνας 10 (3), Σκαμνάκης 10 (1), Κιγμέτογλου 7, Κελεσίδης 6, Μηντζαρίδης 3 (1), Αλεξίου 2, Αδοντάκης 1,Παλαιοκρασάς, Σειραδάκης, Κουρουμούσης

ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: (Αλμπάνης) Χονδρόπουλος 14 (2), Προδρόμου 14 (2), Χάρος 10 (2), Μάκαρης 8 (1) Κοντσές 7, Ζαφειρούδης 6 (1), Μυλωνάς 2,Σεϊντίνι, Δίπλαρος, Βουτυρόπουλος, Ναυπλιώτης, Καραγιάννης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News