ΕΚΟ ALL STAR GAME: Τι δήλωσε η νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ

Μπάσκετ
ΕΚΟ ALL STAR GAME: Τι δήλωσε η νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ελπίζουμε να είμαστε η επόμενη γενιά των επιτυχιών…»

Οι Rising Stars ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο πρόγραμμα του Σαββάτου, καθώς δεν πήραν μόνο τη νίκη απέναντι στους All Time Stars, αλλά κέρδισαν επίσης τους διαγωνισμούς και τα βραβεία. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ο Κώστας Παπαδάκης νικητής στον ΕΚΟ διαγωνισμό τριπόντων και ο Λευτέρης Ματζούκας στον ΕΚΟ διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ρογκαβόπουλος: «Παίζαμε με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να χάνουν»

O MVP της αναμέτρησης του Σαββάτου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, σχολίασε μετά από το τέλος του αγώνα: «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ το σημερινό EKO All Star Game πέρα από το μπάσκετ σήμερα ήταν μια μέρα γιορτή. Πρώτα από όλα να τιμήσουμε τους αθλητές που ήταν πριν από εμάς που με τον κόπο τους και την προσπάθεια τους που είχα δώσει τα προηγούμενα χρόνια και τις επιτυχίες τους. Τώρα εμείς ελπίζουμε να είμαστε η επόμενη γενιά. Δουλεύει ο καθένας προσωπικά για να γίνεται καλύτερο και αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε να το ευχαριστηθούμε και να παίξουμε για να κερδίσουμε. Γιατί παίζαμε με ανθρώπους που δεν έχουν μάθει να χάνουν και θέλαμε να τους κερδίσουμε».

Ενώ μετά από την ερώτηση της Εβίνας Μάλτση, πως αν οι All Time Stars ήταν σε καλύτερη κατάσταση, θα μπορούσαν να κερδίσουν και πάλι, είπε πως: «Είναι σίγουρο πως όχι. Η αλήθεια είναι αυτή. Αλλά σας πετύχαμε σε δύσκολη μέρα και το εκμεταλλευτήκαμε».

Αναφορικά με τον ίδιο και την πρόοδό του τόνισε: «Εγώ καθημερινά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος. Τώρα αν είναι βδομάδα μου ή όχι δεν έχει σημασία. Πρέπει κάθε εβδομάδα να είσαι σταθερός στην απόδοση σου και να δουλεύεις σκληρά και να γίνεσαι καλύτερος».

Παπαδάκης: «Πρέπει να κερδίσω τον Φριντέτ»

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Κώστας Παπαδάκης, από τη δική του πλευρά ανέφερε: «Είμαστε εδώ σε μια πολύ όμορφη γιορτή στην Κρήτη. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω εδώ στην διοργάνωση. ελπίζω να διασκεδάσαμε τον κόσμο όσο καλύτερα μπορούσαμε και να συνεχιστεί να γίνεται αυτή η διοργάνωση πολλά ακόμα χρόνια.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παίζουμε εναντίων τόσο μεγάλων ονομάτων. Όπως είπα το διασκεδάσαμε περάσαμε ωραία. Συναντηθήκαμε με φίλους και παλιούς συμπαίκτες, είτε στις εθνικές είτε σε άλλες ομάδες και ήταν ένα ευχάριστο σαββατοκύριακο για εμάς».

Για το ότι αγωνίστηκε απέναντι σε Χατζή, Μαλτση, Διαμαντίδη, Παπαλουκά και όλους τους άλλους είπε: «Κάτι πολύ όμορφο. Ήταν ωραίο που έγινε κλειστό παιχνίδι. έγιναν πολύ διαγωνισμοί και έτσι το ευχαριστήθηκε πολύ περισσότερο ο κόσμος και είμαι πολύ χαρούμενος που κέρδισα».

Αναφορικά με τον ΕΚΟ διαγωνισμό τριπόντων της Κυριακής, είπε: «Νομίζω πως πρέπει να κερδίσω τον Φριντέτ. Θα έρθω να το διασκεδάσω να σουτάρω. Θα παίξω πάλι με τρομερούς αντίπαλους θα είναι μια πολύ ωραία μέρα αύριο».

Τέλος ερωτώμενος αν έχει προγνωστικά για τους διαγωνισμούς απάντησε πως: «Δεν το γνωρίζω, δεν ξέρω και ποιοι σουτάρουν. εγώ θα έρθω να το διασκεδάσω να περάσω ευχάριστα και ελπίζω να ρο ευχαριστηθεί και ο κόσμος. Να είναι μια ωραία μέρα αύριο.»

Ματζούκας: «Πρέπει να σκεφτώ τι θα κάνω»

Με δύο «50άρια» ο Λευτέρης Ματζούκας κατέκτησε τον ΕΚΟ διαγωνισμό καρφωμάτων και αναφορικά με τη νίκη του σχολίασε πως: «Σίγουρα είχε πάρα πολύ μεγάλο ανταγωνισμό με παιδιά όπως ο Νίκος, ο Στράτος που είναι πάρα πολύ ψηλός, ο Αγραβάνης που ήταν και νικητής πέρσι στον διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός, όμως εγώ έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και αυτό βγήκε.

Είχα προετοιμάσει το πρώτο κάρφωμα, όμως ο Γιάννης μου έβαλε πολύ δύσκολα οπότε έπρεπε να σκεφτώ κάτι εκείνη τη στιγμή και τα υπόλοιπα καρφώματα τα σκέφτηκα εκείνη την ώρα»

Για το τι θα κάνει στον ΕΚΟ διαγωνισμό καρφωμάτων της Κυριακής είπε πως: «Πρέπει να σκεφτώ αύριο τι θα κάνω γιατί, εννοείται πως αύριο ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος Θα το διασκεδάσω γιατί αύριο είναι ακόμα μια μεγαλύτερη εμπειρία, με τέρατα ενεργούς παίκτες του ελληνικού μπάσκετ, οπότε πάω να το διασκεδάσω και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Τέλος για την εμπειρία του αγώνα είπε: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία, όπως είπε και ο Κώστα όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε από τις εθνικές ομάδες. Με παλαίμαχους όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς και όλοι είναι πάρα πολύ μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Εγώ νιώθω υπερήφανος και ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να έχω την ευκαιρία να είμαι και άλλες χρονιές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News