ΕΚΟ ALL STAR GAME:Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ σήμερα στα «Δύο Αοράκια»

Μπάσκετ
ΕΚΟ ALL STAR GAME:Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ σήμερα στα «Δύο Αοράκια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλα τα αστέρια της ΕΚΟ Basket League στον αγώνα που ξεκινάει στις 16:30

Η ώρα για την κορυφαία στιγμή του 24ου EKO All Star Game πλησιάζει καθώς σήμερα στις 16:30 θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή της διοργάνωσης με τον αγώνα μεταξύ των Team Chalathis Team Maciulis στις οποίες ανοίκουν οι κορυφαίο αθλητές της ΕΚΟ Basket League.

Το αγωνιστικό μέρος αναμένεται να είναι εντυπωσιακό αφού στόχος των παικτών είναι να ευχαριστηθούν τον αγώνα, χωρίς την πίεση του αποτελέσματος αλλά και να ικανοποιήσουν το φιλοθεάμον κοινό που αναμένεται να κατακλύσει τα Δύο Αοράκια. Πέρα όμως από τη δράση στο παρκέ θα υπάρξουν και αρκετά happenings αφού στον αγώνα θα βρεθούν οι εκπληκτικοί Dunkers από τη Σλοβενία με τα ακροβατικά τους στις δύο μπασκέτες αλλά και οι εντυπωσιακές τσιρλίντερς από τη Ζαλγκίρις Κάουνας. Παράλληλα θα υπάρξει και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με κρητικά συγκροτήματα αλλά και την Ζοζεφίν, την Έλενα Τσαγκρινού και τον ΟGE.

Επίσης η διοργανωτές έχουν προγραμματίσει μία ακόμη κοινωνική δράση αφού στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα με το οποίο θα πέσει η αυλαία μίας ακόμη σπουδαίας διοργάνωσης:

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

11:00: Επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης

15:00: Λειτουργία Basket Village

16:30: Έναρξη EKO ALL STAR GAME 2020

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News