Μπάσκετ

EKO ALL STAR GAME: Υψηλού επιπέδου το προπονητικό σεμινάριο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του με τους παρευρισκόμενους να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους…

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε το πρώτο τοπικό Σεμινάριο της χρονιάς που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του ΕΚΟ All Star Game 2020 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η δυναμική προσέλευση των προπονητών από κάθε γωνιά της Κρήτης, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και το υψηλό επίπεδο των ομιλιών βοήθησαν στην επιτυχία του Σεμιναρίου που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου.


Όπως την πρώτη ημέρα έτσι και σήμερα το Κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ηρακλείου αποτέλεσε σημείο συνάντησης για δεκάδες προπονητές που δεν έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω σε νευραλγικά θέματα του σύγχρονου μπάσκετ αντλώντας γνώση από καταξιωμένους Έλληνες τεχνικούς.

Η δεύτερη ημέρα του Σεμιναρίου άνοιξε με τον άμεσο συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Δημήτρη Κουστένη, να αναλύει την «αντιμετώπιση στην off-ball screen», ενώ στην συνέχεια η σκυτάλη πέρασε στον Γιάννη Κτιστάκη που εξήγησε την «άμυνα στο low post με παγίδες». Οι τίτλοι τέλους στο πρώτο τοπικό Σεμινάριο του ΣΕΠΚ έπεσαν με τον, επίσης συνεργάτη του Ρικ Πιτίνο, Γιώργο Βόβορα να διδάσκει με μεγάλη λεπτομέρεια «ειδικές καταστάσεις στην επίθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια