Μπάσκετ

ΕΚΟ ALL STAR GAME GAME:Στη «Ζωοδόχο Πηγή» το ελληνικό μπάσκετ

Αντιπροσωπεία βρέθηκε κοντά στα παιδιά και το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό…

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το ελληνικό μπάσκετ για μια ακόμα φορά. Κατά τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου για το EKO All Star Game που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οικογένεια του μπάσκετ επισκέφτηκε το Κέντρο Ειδικών Παιδιών Ζωοδόχος Πηγή.

Στο ίδρυμα βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Μασλαρινός και έφορος Εθνικών ομάδων της ΟΣΕΚΑ, Γρηγόρης Κοντοδήμος.

Το παρών έδωσαν επίσης οι εκπρόσωποι των χορηγών WATT+VOLT Σοφία Μαυρουδή και ROLCO ΒΙΑΝΙΛ Δήμητρα Πατσουλή.

Τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ και το κλίμα ήταν πολύ συγκινητικό. Αθλητές και χορηγοί μοίρασαν δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης στην τοποθέτηση του επισήμανε: « Το μπάσκετ είναι προσφορά. Είμαστε στην πόλη του Ηρακλείου και ο κόσμος θα απολαύσει το μπάσκετ. Δείχνουμε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό μας πρόσωπο και ότι δεν είμαστε μόνο αθλητές αλλά άνθρωποι και γονείς. Ευχαριστούμε το ίδρυμα για την φιλοξενία ήταν μια ευκαιρία να μοιράσουμε δώρα».

Από την πλευρά του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είπε πως: «Είναι μια πολύ όμορφη εκδήλωση και δείχνουμε ότι το μπάσκετ δεν είναι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτές οι δραστηριότητες είναι πολύ όμορφες που γίνονται στο ΕΚΟ All Star Game».

Ο παλαίμαχος αθλητής Γιώργος Μασλαρινός τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο να βρίσκεσαι εδώ. Είναι μια συγκινητική επίσκεψη σε παιδιά με ειδικές ικανότητες και αντί να δίνουμε κουράγιο εμείς σε αυτά δίνουν αυτά σε εμάς».

Τέλος, ο Χρήστος Τζαμούσης σημείωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που μας επισκεφτήκατε. Ευχόμαστε να έχετε υγεία και μια υπέροχη χρονιά. Θέλω να συγχαρώ επίσης και τους χορηγούς και να πω ένα μπράβο στους αθλητές για το ήθος που έχουν επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια