Ξεκινάει η δράση για το 24ο ΕΚΟ All Star Game με τη συμμετοχή των κορυφαίων

Μπάσκετ
Ξεκινάει η δράση για το 24ο ΕΚΟ All Star Game με τη συμμετοχή των κορυφαίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 16:00 στο κλειστό του Πανεπιστημίου σήμερα το σεμινάριο προπονητών

Στο επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος θα βρεθεί από σήμερα και μέχρι την Κυριακή το Ηράκλειο με την διοργάνωση του 24ου ΕΚΟ All Star Game στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίου του ελληνικού μπάσκετ! Κορωνίδα των γεγονότων του τριημέρου, ο αγώνας της Κυριακής (17:00) στα Δύο Αοράκια μεταξύ των Stars της Basket League. 

«Προσπαθούμε σαν ΠΣΑΚ αλλά και σαν ΕΣΑΚΕ, με τον οποίο έχουμε άψογη συνεργασία να κοιτάμε την επαρχία περισσότερο από τις μεγάλες πόλεις γιατί τα παιδιά δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά τα πρότυπα τους και αυτό δημιουργεί έξτρα κίνητρο για να συνεχίσουν», τόνισε χθες στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναφερόμενος στην επιλογή του Ηρακλείου για τη μεγάλη αυτή γιορτή και συνέχισε: «Το Ηράκλειο έχει δείξει ότι μπορεί να διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία τουρνουά ομάδων Ευρωλίγκας, τελικούς Κυπέλλου, αγώνες Εθνικών ομάδων… Είναι μία πόλη σαν ομάδα, που συνεργάζονται όλοι ώστε να έχουμε καλά αθλητικά γεγονότα».

Αναφορικά με το αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής που θα λάβει μέρος και στην ομάδα των All Time Stars είπε: «Το Σάββατο στις 15:00 έχουμε τον αγώνα με αμαξίδιο ενώ ακολουθεί αυτός των βετεράνων με τα νέα αστέρια του μπάσκετ. Η είσοδος και στα δύο παιχνίδια θα είναι ελεύθερη για το κοινό». Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης αναφέρθηκε και στην παρουσία μεγάλων ονομάτων του ελληνικού μπάσκετ στον αγώνα του Σαββάτου, όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Φώτσης, Ρετζιάς, Χατζής, Πρέλεβιτς και πολλοί άλλοι ενώ για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος σε All Star και δύο σπουδαίες αθλήτριες. Η Εβίνα Μάλτση και η Στέλλα Καλτσίδου. «Είναι αθλητές-τριες που θα πρέπει να τιμάμε και σαν Χώρα και σαν σύνδεσμος. Τα παιδιά αυτά έχουν φέρει χρυσά μετάλλια, έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να φτάσει το άθλημα μέχρι εδώ».

Μεγάλη τιμή…

Ως μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής του χαρακτήρισε την αυριανή ο πρόεδρος του Σ.ΒΕ.Κ.Η και παλαίμαχος προπονητής Νίκος Τούλης αφού προσκλήθηκε να βρεθεί, με τον Σταύρο Μυκωνιάτη, στον πάγκο των All Time Stars και να τους κοουτσάρει στο αυριανό παιχνίδι με τους νέους αστέρες… «Αυτό που έρχεται είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα… Θα είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της μπασκετικής μου ζωής . Είναι σημαντικό που θα βρεθώ με τους θρύλους του αθλήματος, αυτούς που έχουν φέρει το ελληνικό μπάσκετ στα ψηλότερα σημεία του παγκόσμιου αθλητισμού και βέβαια δύο εξαιρετικές κυρίες του μπάσκετ».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής, όπως εξήγησε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης: «Δύο παρέες θα φέρουν τους φίλους τους και θα παίξουν μπάσκετ. Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Θα δούμε καρφώματα, τους Dunkers από τη Σλοβενία,τις τσιρλίντερς της Ζαλγκίρις, μία συναυλία στο τέλος. Γενικά θα είναι ένα event για όλη την οικογένεια.

Δείτε το σχετικό βίντεο :

«Χωρίς την ΕΚΟ δεν θα τα καταφέρναμε!»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ αναφέρθηκε και στα κοινωνικά μηνύματα που θέλει να περάσει το ΕΚΟ All Star Game, η επιτυχία του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χορηγό εταιρία. «Περνάμε ένα μήνυμα: Δεν θέλουμε να έρθετε μόνο να μας δείτε αλλά θέλουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα και εκτός παρκέ. Γι΄αυτό θα επισκεφτούμε δύο ιδρύματα, θα κάνουμε εθελοντική αιμοδοσία όμως χωρίς της στήριξη της ΕΚΟ, που είναι ο βασικός χορηγός της διοργάνωσης της Basaket League δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε κάνει κάποια σποτάκια για την οδική ασφάλεια. Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι το μπάσκετ ενώνει…».

Ξεκινάει το σεμινάριο

Η αυλαία του 24ου ΕΚΟ All Star Game ανοίγει σήμερα (16:00) στο κλειστό του Πανεπιστημίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο προπονητών, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μαθητικούς αγώνες στο βοηθητικό στα Δύο Αοράκια.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, ενώ ομιλητές θα είναι οι προπονητές Βαγγέλης Ζιάγκος (Ρέθυμνο Cretan Kings), Δημήτρης Κουστένης, Γιάννης Κτιστάκης, Σταύρος Νανάκος (ΟΑΧ) και Χρήστος Μαραυγάκης.

Στις 17:00 στο βοηθητικό γήπεδο στα Δύο Αοράκια θα διοργανωθούν αγώνες “3on3” με μαθητές-αθλητές Γυμνασίου από κάθε Αθλητικό Σωματείο ΕΚΑΣΚ. Οι αθλητές της νικήτριας ομάδας θα φιλοξενηθούν στους πάγκους των ομάδων του αγώνα του Σαββάτου (8/2).

Τέλος, στις 19:00, επίσης στο βοηθητικό γήπεδο στα Δύο Αοράκια, θα διεξαχθεί διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα σε μαθητές και αθλητές Λυκείων από κάθε Αθλητικό Σωματείο ΕΚΑΣΚ. Ο νικητής θα συμμετάσχει στον αυριανό διαγωνισμό τριπόντων μαζί με τους αθλητές της ομάδας Rising Stars και της ομάδας All Time Stars.

Τα εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω σημεία πώλησης εκτός από την ιστοσελίδα ticketcore.gr:

* Block 62: Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 146, από τις 9:00 έως τις 21:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810/255.900.

* Ferias Travel: Εθνικής Αντιστάσεως 176, από τις 8:30 έως τις 19:30. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810/334.277.

Εισιτήρια θα πωλούνται, επίσης, από το κλειστό Γυμναστήριο Δύο Αοράκια σήμερα Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 19:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί σε 20 €, 10 € και 7 € και υπάρχουν διαθέσιμα σε όλες τις τιμές.

Η είσοδος για τους αυριανούς αγώνες του All Star Game Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και του All Star Rising Stars-All Time Stars είναι ελεύθερη.

Οι θέσεις για τα ΑμεΑ στους αγώνες του Σαββάτου (8/2) και της Κυριακής (9/2) είναι περιορισμένες, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game ’20 στους αριθμούς 210/75.65.503-4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News