Τελικός μπάσκετ: Αγανακτούν οι φίλαθλοι… που δεν είναι μαθητές!

Μπάσκετ
Τελικός μπάσκετ: Αγανακτούν οι φίλαθλοι… που δεν είναι μαθητές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιμένει η ΕΟΚ να μη δώσει εισιτήρια για τη γιορτή στα «Δύο Αοράκια». Πανικός για μια πρόσκληση (από… τις 50) από τους φίλους της ΑΕΚ, όπως.. για ένα ποτό σε περίοδο ποτοαπαγόρευσης!

Στην κόντρα Βασιλακόπουλου – ΑΕΚ για τα εισιτήρια του τελικού που μας έρχεται στα «Δύο Αοράκια» (16/2), αν αφαιρέσουμε τους εκατέρωθεν «χαρακτηρισμούς», είναι προφανές ότι η ουσία είναι με την πλευρά της ΑΕΚ. 

Η ελληνική… μόδα να γίνονται τελικοί κυπέλλου «κεκλεισμένων των θυρών» (ποδόσφαιρο) ή μόνο με μαθητές στις κερκίδες (μπάσκετ), δεν γίνεται να διαιωνίζεται, αφού αποστερεί το δικαίωμα των φιλάθλων και αποκαλύπτει την οργανωτική αδυναμία της Ομοπσονδίας (και όχι μόνο...).

Στην ΕΟΚ μάλιστα –ακατανόητα- το έχουν περάσει και στην προκήρυξη, λες και το άθλημα υπάρχει στην ελληνική επικράτεια για τις διοικήσεις των Ομοσπονδιών!

-Αλλά γιατί είναι ακατάλληλο το εξαιρετικό μας κλειστό για την Αστυνομία, όπως επικαλείται η ΑΕΚ;

-Προφανώς η μία και μόνο κεντρική διαθέσιμη είσοδος του κλειστού προς τα αποδυτήρια, που δεν επιτρέπει τις χωριστές εισόδους των αποστολών των δύο ομάδων, όπως θα ήθελαν τα μέτρα τάξης.

Αλλά εδώ δεν πρόκειται για αντιπαλότητες όπως π.χ. Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είναι με τον αξιόμαχο Προμηθέα ή μια από τις άλλες κοινές θνητές που συνθέτουν το «φάιναλ φορ» ή αν νομίζουν ότι παίζουν μπάσκετ οι παράγοντες ...

Η πεισματική στάση της ΕΟΚ να αρνείται την ικανοποίηση των αιτημάτων στην χαμηλότερη πρόταση των 500 εισιτηρίων της ΑΕΚ και του Προμηθέα, έχει δημιουργήσει μια ταραχή στις τάξεις των ακαδημαϊκών πολιτών του Ηρακλείου (αυτών που έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο ή το Λύκειο), αγανακτώντας για το κόψιμο του δικαιώματός τους να δουν την ομάδα τους σε μια κορυφαία στιγμή.

Η παρουσία των μαθητών είναι ότι καλύτερο και θα συμβάλλει πολύ μελλοντικά ως μόνιμη κατάσταση, αλλά μαζί τους να είναι και οι φίλαθλοι από όλο το κοινωνικό φάσμα.

Στα «Δύο Αοράκια» είναι γνωστό, ότι έχουν φιλοξενηθεί μεγάλα διεθνή ματς από παγκόσμια ως Euroleague και η ενέργεια του κλειστού σφύζει από γιορτινή και μπασκετική διάθεση. Νάναι καλά για αυτό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε την άκαμπτη στάση επί του θέματος, από τον κατά τα άλλα συμπαθή πρόεδρο της Ομοσπονδίας, χάριν στον οποίο έχουμε βιώσει υψηλές παραστάσεις της επίσημης αγαπημένης.

Εκτός αν συνδυάσουμε τις αντιπαλότητες και τα προεκλογικά κάστρα που ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέχη τέλους του χρόνου. Αν είναι οι σκοπιμότητες, ε, τότε, πολύ κρίμα για τον ξεπεσμό ...

 Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ζει τα γεγονότα της εποχής του

Για κοίτα:

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ΕΟΚ ο Λιόλιος. Την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά του ελληνικού μπάσκετ γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Προμηθέα, Βαγγέλης Λιόλιος, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά του ενόψει των εκλογών του 2020.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News