EKO All Star Game: Όλα έτοιμα για τη γιορτή του μπάσκετ στο Ηράκλειο

Μπάσκετ
EKO All Star Game: Όλα έτοιμα για τη γιορτή του μπάσκετ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση

Στους ρυθμούς του ΕΚΟ All Star Game κινείται το Ηράκλειο, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Στην Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου για τη σπουδαία διοργάνωση, που επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από 10 χρόνια.

Το ΕΚΟ All Star Game είχε πραγματοποιηθεί και πάλι στην πόλη μας το 2010, στα εγκαίνια τότε του κλειστού «Δύο Αοράκια». Στην Κρήτη επιστρέφει μετά από 6 χρόνια, αφού το 2014 είχε διεξαχθεί στα Χανιά.

Στη συνέντευξη Τύπου το παρών έδωσαν οι Σταύρους Δουβής (αντιπρόεδρος ΕΣΑΚΕ), Ανδρέας Γλυνιαδάκης (πρόεδρος ΠΣΑΚ), Νίκος Συριγωνάκης (αντιπεριφερειάρχης Κρήτης), Σωτήρης Αναστασιάδης (διευθυντής μάρκετινγκ ΕΚΟ), Κώστας Βαρδαβάς (αντιδήμαρχος Ηρακλείου), Μανόλης Στυλιανακάκης (εκπρόσωπος ΟΣΕΚ), Στέλιος Καρκανάκης (εκπρόσωπος συνδέσμου προπονητών), όπως και εκπρόσωποι φορέων και χορηγών.

Όλοι τόνισαν ότι το ΕΚΟ ALL Star Game είναι μια μεγάλη γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ. Ένα τριήμερο εκδηλώσεων που ξεκινάει από την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την Κυριακή το απόγευμα με τον αγώνα All Star Game, όπως και τους διαγωνισμούς τρίποντων και καρφωμάτων.

Επίσης, ιδιαίτερα τονίστηκε η τεράστια συμβολή της ΕΚΟ ως μέγα χορηγός, με την εταιρία να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την στήριξη της σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και ειδικότερα στο ελληνικό μπάσκετ (όπως έχει συμβεί και τα προηγούμενα χρόνια).

Ακόμη, κάλεσαν τον κόσμο να δώσει βροντερό δώσει το παρών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις στην πόλη από το Σάββατο μέχρι και την Κυριακή θα είναι δωρεάν.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του EKO All Star Game έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία και παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. Οι τιμές είναι 7, 10 και 20 ευρώ.

Τέλος, μια από τις κορυφαίες στιγμές θα είναι το παιχνίδι All Time Stars-Rising Stars, όπου οι παλαίμαχοι θα αντιμετωπίσουν τα νέα ταλέντα. Διαμαντίδης, Ρεντζιάς και άλλοι άσοι του παρελθόντος θα δώσουν το παρών το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ θα προηγηθεί ο αγώνας All Star με αμαξίδιο.

«Ταιριάζει με το Ηράκλειο»

Ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής τόνισε στην τοποθέτηση του, ότι το ΕΚΟ All Star Game ταιριάζει με την πόλη του Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα επισήμανε: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ σύνδεσμο και πρόεδρο κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο στη σημερινή συνάντηση για ένα γεγονός μεγάλο που ταιριάζει απόλυτα με το Ηράκλειο, αφού το ωραίο στάδιο το κλειστό του Ηρακλείου «Δυο Αοράκια» εγκαινιάστηκε με ένα All Star Game, πριν από δέκα χρόνια. Αυτό είναι σημαδιακό.

Γι’ αυτή τη διοργάνωση ο σύνδεσμος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι δούλεψαν και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν προκειμένου να υπάρχει σήμερα αυτή η συνάντηση και να έχουμε και την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή αυτό το μεγάλο γεγονός.

Θα πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε τον χορηγό μας την ΕΚΟ και τον κ. Αναστασιάδη που είναι παρών. Την περιφέρεια που βοηθάει παντοιοτρόπως όπως και τον Δήμο Ηρακλείου που βοηθάει και αυτός. Επίσης όλους όσοι είναι χορηγοί στην διοργάνωση και συμμετέχουν στην προσπάθεια, να κάνουμε αυτό το event το καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο μου Μπάμπη Μαρκάκη, γιατί είναι πάντοτε παρών σε οτιδήποτε μπασκετικό γίνεται σε αυτή την πόλη και να του ευχηθώ δημόσια σε καλύτερη θέση στις εκλογές που πλησιάζουν σε λίγους μήνες.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και είμαστε στην διάθεση όλων σας εγώ και όλοι οι παρακαμωμένοι μου και πριν κλείσω, η πιο μεγάλη ικανοποίηση για εμάς είναι αυτή που έχουμε δίπλα μου, τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, έναν κορυφαίο παίκτη και αθλητή, ο οποίος εκπροσωπεί τους αθλητές. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό.

Όλοι όσοι προανέφερα έχουν ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον σύνδεσμο και ελπίζω όλοι μαζί να βοηθήσετε με την παρουσία σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κλίμα αντάξιο, για ένα παιχνίδι σαν και αυτό που είναι ένα παιχνίδι χαράς αλλά και να δοθεί ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ μπορεί να ξεφεύγει από αυτά που γίνονται σε άλλα σπορ».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης τόνισε: «Σαν Κρητικός είμαι πολύ περήφανος που συνδιοργανώνουμε στην Κρήτη ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα κάθε χρόνο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και πρέπει να το κάνω και την Περιφέρεια Ηρακλείου και τον Δήμο Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ και φυσικά την ΕΚΟ που χωρίς την βοήθεια της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το ΕΚΟ All Star Game εξ αρχής αλλά και όλους τους φορείς που μας έχουν βοηθήσει μέχρι τώρα.

Εμείς σαν παίκτες θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα. Δεν είμαστε μόνο αθλητές. Το μπάσκετ είναι γιορτή. Μπορούμε να παίζουμε στις ίδιες ομάδες και να μοιραζόμαστε μια μπάλα ανεξάρτητα της φανέλα που φοράμε. Θέλουμε να έχουμε και έχουμε αυτό το διήμερο στην πόλη του Ηρακλείου βοηθώντας κάποια ιδρύματα, γιατί όπως ξανα είπα είμαστε άνθρωποι αλλά και γονείς εκτός γηπέδου. Έχουμε μαζί μας τα παιδιά που παίζουν μπάσκετ με αμαξίδιο και τα ευχαριστώ που είναι κοντά μας γιατί περνάμε ένα μήνυμα ότι το μπάσκετ ανήκει σε όλους, είναι για όλους και κυρίως το μπάσκετ που θα δει ο κόσμος το σαββατοκύριακο απευθύνετε σε όλους τους φιλάθλους που βλέπουν μπάσκετ και σε όλους τους αθλητές που το έφεραν μέχρι εδώ.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση ενώνει τρεις γενιές, αυτή του Παναγιώτη Φασούλα και του Παναγιώτη Γιαννάκη, του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά που θα παίξουν στον αγώνα των παλαίμαχων το Σάββατο αλλά και τα παιδιά που παίζουν τώρα, όπως ο Καλάθης και ο Ζήσης.

Ο καθένας από αυτούς έχουν φέρει το μπάσκετ εδώ που είναι σήμερα. Γι’ αυτό το λόγο είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλο τον κόσμο της Κρήτης να παρακολουθήσει και να δει από κοντά τους πρωταγωνιστές. Να πάρει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί του στο γήπεδο και στην πόλη του Ηρακλείου. Και γιατί όχι να δημιουργηθούν νέοι αθλητές και νέα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και να έρθουν κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την σημερινή μέρα και για την βοήθεια όλων γιατί είναι και πολλοί που μας έχουν στηρίξει και δεν έχουμε αναφέρει τα ονόματα τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News