EKO All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επιλέγουν ομάδες...

Μπάσκετ
EKO All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επιλέγουν ομάδες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπάρχει δράση στη Basket League... αλλά το Ρέθυμνο έχει ρεπό...

Ο Νικ Καλάθης και ο Γιόνας Ματσιούλις, οι αρχηγοί των δύο αντιπάλων (Team Calathes – Team Maciulis) του Κεντρικού Αγώνα του 24ου EKO All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (9/2, 16:30) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης, θα επιλέξουν τις ομάδες τους σε διαδικασία η οποία θα μεταδοθεί σημερα Σάββατο από την ΕΡΤ SPORTS στις 19:45, μετά την λήξη της αναμέτρησης Προμηθέας – Ήφαιστος Λήμνου για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EKO Basket League!

Από φέτος όπως έχει ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή του EKO All Star Game 2020 καταργείται ο αγώνας Ελλήνων – Ξένων. Στο πλαίσιο του Κεντρικού Αγώνα της «Γιορτής του Επαγγελματικού Μπάσκετ» θα βρίσκονται αντιμέτωπες οι ομάδες με αρχηγούς τους πρώτους σε ψηφοφορία παίκτες.

Στην ψηφοφορία πρώτευσαν ο Νικ Καλάθης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και ο Γιόνας Ματσιούλις της ΑΕΚ. Οι δύο αντίπαλοι πήραν τα ονόματα τους, Team Calathes – Team Maciulis, και οι δύο αρχηγοί θα επιλέξουν τα ρόστερ των ομάδων τους ανάμεσα στους 22 υπόλοιπους παίκτες, που επιλέχθηκαν μέσω από τις ψηφοφορίες του κοινού και των προπονητών των 14 ομάδων της EKO Basket League, χωρίς περιορισμό προέλευσης.

Συνεπώς οι δύο ομάδες θα είναι μικτές (Έλληνες και Ξένοι). Αρχικά οι Καλάθης, Ματσιούλις θα επιλέξουν τους υπόλοιπους τέσσερις παίκτες της ομάδας τους, που θα τους πλαισιώσουν στην αρχική πεντάδα.

               Εχει...ρεπό το Ρέθυμνο

Λαρισα-Ιωνικός, Λαύριο-Περιστέρι, Πανιώνιος-Ηρακλής και Προμηθέας-Ηφαιστος (σήμερα) και ΠΑΟΚ-Κολοσσός (αύριο) είναι τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής της Basket League που θα γίνουν αυτό το διήμερο. Στις 15/2 το Άρης-ΠΑΟ και στις 26/2 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει το Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News