H Κρήτη καλωσορίζει το ΕΚΟ All Star Game 2020!

Μπάσκετ
H Κρήτη καλωσορίζει το ΕΚΟ All Star Game 2020!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΕΣΑΚΕ ετοίμασε ένα υπέροχο promo video αφιερωμένο στο επερχόμενο All Star Game

Η αντίστροφη μέτρηση για το τζάμπολ του 24ου EKO All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης με το αγωνιστικό μέρος να φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» έχει αρχίσει και τα εισιτήρια τίθενται στην διάθεση του φίλαθλου κοινού!

Κλείσε την θέση σου στην «Γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ», που υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και θέαμα, στην tIcketcore.gr και το link: https://www.ticketcore.gr/tickets/allstargame/#

Οι τιμές των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις της Κυριακής (9/2) και τον Κεντρικό Αγώνα του 24ου EKO All Star Game, που θα γίνει με νέα μορφή, έχουν οριστεί σε 20€, 10€ και 7€.

Η είσοδος για τους αγώνες του Σαββάτου (8/2), το All Star Game Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο και το All Star Rising Stars – All Time Stars, θα είναι ελεύθερη.

Οι θέσεις για τα ΑμεΑ στους αγώνες του Σαββάτου (8/2) και της Κυριακής (9/2) είναι περιορισμένες, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Οργανωτική Επιτροπή του All Star Game ’20 στους αριθμούς 2107565503-4.

Eντωμεταξύ ο ΕΣΑΚΕ με το παρακάτω video αναφέρεται στο καλωσόρισμα της Κρήτης στο All Star Game και την επιστροφή της διοργάνωσης στο νησί μετά το 2010 που είχε φιλοξενηθεί και πάλι στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο και το 2014 όπου η πόλη των Χανίων είχε αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ελληνικού μπάσκετ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News