Αντετοκούνμπο: Τρομερή παράσταση… και στο Παρίσι

Μπάσκετ
Αντετοκούνμπο: Τρομερή παράσταση… και στο Παρίσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απολαυστικός ο Giannis στον αγώνα των Μπακς με τους Χόρνετς στο «Παλέ Ντε Περσί»

Στον αγώνα του ΝΒΑ που επιλέχτηκε να γίνει φέτος στο Παρίσι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε μια ακόμη μεγάλη παράσταση.

Οι Μπακς αν και δυσκολεύτηκαν πολύ για τρία δωδεκάλεπτα, επικράτησαν 116-103 των Χόρνετς στο «Παλέ Ντε Μπερσί» του Παρισιού με τον Greek Freak απολαυστικό.

Ο 25χρονος σούπερ σταρ είχε 30 πόντους (4/7 βολές, 13/18 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 τάπα και 3 λάθη σε 32 λεπτά βοηθώντας την ομάδα του Μιλγουόκι να φτάσει στις 40 νίκες σε 46 ματς έχοντας το κορυφαίο ρεκόρ στο ΝΒΑ. Ο Έρικ Μπλέντσο με 20 και ο Τζορτζ Χιλ με 16 πόντους ακολούθησαν σε απόδοση, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Οι Χόρνετς ήταν καλύτεροι για τρεις περιόδους στον αγώνα που έγινε μπροστά στα μάτια θρύλων του ΝΒΑ (Μάικλ Τζόρνταν, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Τόνι Πάρκερ, Ντικέμπε Μπουτόμπο, Ντελ Κάρι) αλλά και σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, με τους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Ικάρντι, Τιάγκο Σίλβα και τα άλλα αστέρια της παρί να είναι στις court seats. Ο Μαλίκ Μονκ είχε 31 πόντους για την Σάρλοτ, ενώ ο Νικολά Μπατούμ, που αποθεώθηκε από το γαλλικό κοινό, είχε 5 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δωδεκάλεπτα: 31-24, 55-50, 78-78, 103-116

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News