Βετεράνοι Μπάσκετ: Έκοψαν την πίτα τους με ημερίδα για την υγεία, βραβεύσεις και συγκίνηση

Μπάσκετ
Βετεράνοι Μπάσκετ: Έκοψαν την πίτα τους με ημερίδα για την υγεία, βραβεύσεις και συγκίνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ όμορφη βραδιά στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου...

Με μεγάλη επιτυχία έγινε απόψε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου η εκδήλωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η.) που είχε γενικό τίτλο «Υγεία και Βετερανισμός». Κατά τη διάρκεια της, εξέχουσες προσωπικότητες μίλησαν για πολύ ενδιαφέροντα θέματα ενώ έγιναν και σημαντικές τιμητικές βραβεύσεις. Επίσης πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας για το 2020...

Ο Σύνδεσμος που ετοιμάζεται για πολύ σημαντικές δράσεις μέσα στο 2020 τόσο στο παρκέ όσο και εκτός έχει όπως φάνηκε χθες τη στήριξη των Αρχών αλλά και του ιατρικού κλάδου. Άλλωστε μπάσκετ και ιατρική είχαν πάντα σχέση με πάρα πολλά παραδείγματα σημερινών γιατρών. Μη ξεχνάμε πως ο νυν υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ήταν αθλητής υψηλού επιπέδου και έγινε πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ το 2002 ενώ γιατρός είναι και ο εν ενεργεία αθλητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές που ακολούθησαν τη βράβευση του Μιχάλη Δασκαλάκη (ο "πατριάρχης" του κρητικού μπάσκετ μετά την απώλεια του Παύλου Βαρζακιάν) αλλά και του Λάκη Μαραγκουδάκη.

*Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η.) συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες (Νοέμβριο του 2019) με τον έμπειρο Νίκο Τούλη να αναδεικνύεται πρόεδρος.

*Συγκεκριμένα και έπειτα από μυστική ψηφοφορία αναδείχτηκαν: Πρόεδρος: Νίκος Τούλης , Α αντιπρόεδρος : Δημήτρης Δότσιος, Β αντιπρόεδρος: Δημήτρης Φανουράκης, Γεν. Γραμματέας: Αγγελική Φραγκάκη , Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Χισκάκης, Ταμίας: Εμμανουήλ Χαρωνίτης και μέλη: Αμάντα Βαγάκη, Πέτρος Κουμιανάκης και Ευαγγελία Μπάκιντα.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:Πρόεδρος: Ουρανία Ρινακάκη, Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Λυγερός και μέλος Στυλιανός Διαλεκτάκης.

*Για τον καταμερισμό εργασιών και την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων και με εισηγητική θέση προς το Δ.Σ , συστάθηκαν από μέλη του Συνδέσμου οι παρακάτω επιτροπές :

ΥΓΕΙΑΣ: Φανουράκης Δημήτρης (καρδιολόγος) –Βαβουρανάκης Χάρης (ορθοπεδικός, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου)–Λιναρδακης Στέλιος (διαιτολόγος διατροφολόγος)- Πανταζής Γιώργος (φυσιοθεραπευτής)

ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : Τούλης Νίκος-Δότσιος Δημήτρης-Χαρωνίτης Μανώλης- Χισκάκης Μανώλης –Κουμιανάκης Πέτρος - Καρουζάκης Χάρης-Ράλλης Γιάννης - Καφούσης Γιάννης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News