Ετοιμάζει μπασκετικό λεύκωμα ο Σ.ΒΕ.Κ.Η.

Μπάσκετ
Ετοιμάζει μπασκετικό λεύκωμα ο Σ.ΒΕ.Κ.Η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλεί όσους έχουν φωτογραφικό υλικό να το προσκομίσουν στην επιτροπή αρχείου…

Μία από τις κινήσεις που γνωστοποίησε εξ΄ αρχής ότι θα είναι στις προτεραιότητες του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου, είναι αποφασισμένη να δρομολογήσει η νέα Διοίκηση. Ο λόγος για τη συγκέντρωση και αξιοποίηση αρχειακού υλικού προκειμένου να εκδοθεί ένα φωτογραφικό λεύκωμα που θα αφορά από την δεκαετία του ‘ 50 εώς και σήμερα. Μάλιστα καλείται όποιος διαθέτει φωτογραφίες να τις προσκομίσει στην επιτροπή. Σίγουρα πρόκειται για μία κίνηση καταγραφής της ιστορίας του ηρακλειώτικου μπάσκετ και αξίζει της στήριξης όλων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Σ.ΒΕ.Κ.Η:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η), όπως είχε ειπωθεί από στελέχη του στην Γενική συνέλευση, φιλοδοξεί να καταγράψει την ιστορία του Ηρακλειώτικου μπάσκετ.

Έτσι, η διοίκησή του με την επιτροπή αρχείου -ιστορίας, που έχει συσταθεί ,αποφάσισαν να προχωρήσουν στο μεγαλεπήβολο αυτό έργο ζητώντας την βοήθεια όλων των Ηρακλειωτών που ασχολούνται με το Μπάσκετ προκειμένου να εκδοθεί ένα καλαίσθητο λεύκωμα που θα περιέχει 100αδες φωτογραφίες κι όχι μόνον.

Η διοίκηση του Συνδέσμου παρακαλεί όποιος παλαίμαχος αθλητής-τρια, Σύλλογος, οικογένεια, φίλαθλος, γενικά όποιος Ηρακλειώτης έχει φωτογραφίες του μπάσκετ από το παρελθόν (από την δεκαετία του ‘50) έως και σήμερα μπορεί να την στείλει στα email:

Τούλη Νίκο [email protected]

Δασκαλάκη Μιχάλη [email protected]

Ευαγγελινό Ντέμη [email protected]

Ναλετάκη Γιάννη [email protected]

Παπουτσάκη Αντώνη [email protected]

(μέχρι 30 Απριλίου του 2020)»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News