Tιμή στους κορυφαίους αθλητές ΑμεΑ της Κρήτης

Μπάσκετ
Tιμή στους κορυφαίους αθλητές ΑμεΑ της Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβεύθηκαν στη γιορτή του Παραολυμπιακού Αθλητισμού Στεφανουδάκης- Σκαντζάκης, Μηλάκη- Καλατζή- Βαρβεράκης και Στυλιανακάκης...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η γιορτή του Ελληνικού Παραολυμπιακού Αθλητισμού με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης τιμήθηκαν οι κορυφαίου αθλητές-τριες και οι προπονητές τους για το 2019. Μεταξύ αυτών υπήρξαν και κρητικοί αθλητές-τριες που με τις επιτυχίες τους έχουν κάνει υπερήφανη την Ελλάδα, εκπροσωπώντας σε πολύ υψηλό επίπεδο την χώρα στις διεθνείς διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο Μανώλης Στεφανουδάκης και ο προπονητής του Ιπποκράτης Σκαντζάκης για την 2η θέση στο ακόντιο (F54 Ανδρών) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν από λίγο καιρό στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και το πλήρωμα ποδηλασία ΑμεΑ, το tadem της Ελένης Καλατζή με πιλότο την Ηρώ Μηλάκη και προπονητή βέβαια τον Γιώργο Βαρβεράκη. Οι πρωταθλήτριες μας ήταν 3ες στον Δρόμο Αντοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου.

Σημαντική διάκριση και για τον εκπληκτικό αθλητή μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο του ΑΣΚΑ Ηράκλειο, τον Μανώλη Στυλιανακάκη που συμμετείχε στην Εθνική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο και με τους υπόλοιπους συναθλητές του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατακτώντας την 1η θέση. Προπονητής της Εθνικής είναι ο Kamuran Ozdemir.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News