Μπάσκετ

Basket League: Τρόφιμα αντί εισιτηρίου για το Ρέθυμνο

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο αφιερώνει τον αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία πήρε η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας: οι φίλαθλοι θα εισέρχονται στο κλεισμό «Μελίνα Μερκούρη» χωρίς εισιτήριο με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας!  Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings πιστή στις αρχές της κοινωνικής της ευθύνης αποφάσισε να αφιερώσει τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας Affidea στην αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά.

Στον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League (14 Δεκεμβρίου – 15.45), με σύνθημα «Βάλε και εσύ καλάθι, μπορείς!», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων του Νομού Ρεθύμνου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την προϋπόθεση να φέρουν από ένα κιλό τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιείται στα καλάθια που θα είναι τοποθετημένα σε όλες τις θύρες του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη» την ημέρα του αγώνα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από τις 14.00 έως τη λήξη του.

Στην πρωτοβουλία αυτή μπορούν να συνεισφέρουν και οι επαγγελματίες της πόλης μας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την πολύ σημαντική προσπάθεια.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2831036279».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια