Γιορτή του μπάσκετ: Στο Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου και το All Star Game

Μπάσκετ
Γιορτή του μπάσκετ: Στο Ηράκλειο ο τελικός του Κυπέλλου και το All Star Game

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Δύο Αοράκια θα πραγματοποιηθούν οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις

Το Ηράκλειο θα είναι και πάλι το «κέντρο» του ελληνικού μπάσκετα, καθώς στο κλειστό «Δύο Αοράκια» θα πραγματοποιηθούν δύο σπουδαίες διοργανώσεις.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα, ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ανδρών Μπάσκετ θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 16 Φεβρουαρίου.

Έτσι θα γίνουν δύο νοκ-άουτ ημιτελικοί, με την κλήρωση για τα ζευγάρια να πραγματοποιείται στις 2 Δεκεμβρίου και τους αγώνες να διεξάγονται στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 16 του ίδιου μήνα στα «Δύο Αοράκια», όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια.

ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και Διαγόρας Δρυοπιδέων έχουν φτάσει στα ημιτελικά και όποια ομάδα κληρωθεί με τον τελευταίο θα δώσει τον ημιτελικό εκτός έδρας (επειδή προέρχεται από την Α2).

Στο Ηράκλειο επιστρέφει μετά από 10 χρόνια και η γιορτή του μπάσκετ, το All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Ο ΕΣΑΚΕ πήρε την απόφαση να διεξαχθεί το All Star Game του 2020 στα «Δύο Αοράκια», με όλα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ να δίνουν το παρών στις 18 Ιανουαρίου.

Τα κορυφαία αστέρια θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο κοινό όλης της Κρήτης, καθώς αναμένεται να υπάρξει τεράστιο ενδιαφέρον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News