ΑΣΚΑ Ηράκλειο: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο

Μπάσκετ
ΑΣΚΑ Ηράκλειο: Αποκλείστηκε από το Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωνίστηκε στο Μετς κόντρα στον ισχυρό και τροπαιούχο Άτλαντα Αθήνας...

Οδυνηρή ήττα με 79-36 από τον Άτλαντα γνώρισε η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο στην πρώτη επίσημη φετινή της υποχρέωση και αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΟΣΕΚΑ. Η ομάδα του Μάξιμου Χατζιδάκη δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοντράρει τους γηπεδούχους που είχαν την καθολική υπεροχή. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Άτλαντα Αθήνας είναι τροπαιούχος και δευτεραθλήτρια γεγονός που μαρτυρά τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Ηρακλείου.

Από το ημίχρονο ο Άτλας προηγήθηκε με 46-14 ενώ η διαφορά διευθύνθηκε στη συνέχεια του αγώνα. Μόνο ο Σταματάκης είχε διψήφιο αριθμό πόντων ενώ από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Στάνκοβιτς, ο Χριστοδούλου και ο Ράσα.

To Final Four της διοργάνωσης θα γίνει στις Θεσσαλονίκη (6-7 Δεκεμβρίου) με τον Μέγα Αλέξανδρο να περνάει απευθείας στην φάση αυτή ως διοργανώτρια ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 26-12, 46-14, 64-28, 79-36.

ΑΤΛΑΣ (Ορψανίδης): Στάνκοβιτς 20, Ντομγκιόνη 6, Ράσα 15, Χαλδαίος, Βεσμάρ, Ζαφειρόπουλος 4, Χριστοδούλου 22 (1), Κότσαρης 6, Λεγάκης, Τσαπανίδης 6.

ΑΣΚΑ Ηράκλειο (Χατζηδάκης): Γαστεράκος 3, Χουρδάκης, Ψαράκης 2, Μαράκης, Στερτσόβ 6, Παπαδάκης 4, Σταματάκης 12, Στυλιανακάκης 9.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News