Συζήτηση στο Δήμο για το All Star του μπάσκετ στα Αοράκια

Μπάσκετ
Συζήτηση στο Δήμο για το All Star του μπάσκετ στα Αοράκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοργάνωση θα γίνει τον Ιανουάριο με τους κορυφαίους του αθλήματος…

Το Ηράκλειο προετοιμάζεται να φιλοξενήσει μία ακόμη μεγάλη μπασκετική διοργάνωση και οι σχετικές συζητήσεις των αρμοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει. Ο λόγος για το All – Star Game που θα διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου του 2020 στα Δύο Αοράκια.

Έτσι σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Λότζια, παρουσία και του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού. Σε αυτήν παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ) Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ανώνυμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) Γιώργος Κονδύλης , ο πρόεδρος της ομάδας «Ρέθυμνο Cretan Kings» Κωστής Τζομπανάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (ΕΚΑΣΚ) Μπάμπης Μαρκάκης, διοικητικά στελέχη του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους εκπροσώπους του ΠΣΑΚ και του ΕΣΑΚΕ στο Ηράκλειο και τους τόνισε ότι ο Δήμος , στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βρίσκεται στο πλευρό τους, με τις υπηρεσίες του, προκειμένου η διοργάνωση να είναι απολύτως επιτυχημένη.

Συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την διαμονή και την μετακίνηση των αθλητών, καθώς και άλλα οργανωτικά θέματα, ενώ η αντιπροσωπεία στη συνέχεια πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News