Κύπελλο Μπάσκετ: Αν γίνει Φάιναλ Φορ θα πάει στην Αθήνα;

Μπάσκετ
Κύπελλο Μπάσκετ: Αν γίνει Φάιναλ Φορ θα πάει στην Αθήνα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θυμίζουμε πως έχει προγραμματιστεί τελικός το 2020 στα Δυο Αοράκια...

Το Ηράκλειο περιμένει το 2020 την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ στα Δυο Αοράκια.

Ωστόσο χθεσινό δημοσίευμα στην αθηναϊκή αθλητική ιστοσελίδα sdna.gr  άφηνε ανοικτό ενδεχόμενο διεξαγωγής Φάιναλ Φορ και σε αυτή την περίπτωση να μεταφερθούν οι αγώνες στην Αθήνα.

Βλέπετε θα παιξουν τρεις ομάδες από την Αθήνα και μία από την Πάτρα ενώ εκτός έμεινε ο Παναθηναϊκός...

Συγκεκριμένα γράφτηκαν τα παρακάτω: "Μέσα σε όλο αυτό τον θόρυβο που έχει προκληθεί μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον Προμηθέα προέκυψε και κάτι που μπορεί να εξελιχθεί σε σπουδαίο γεγονός: η επιστροφή των Final Four του Κυπέλλου στην Ελλάδα. Το θέμα πλέον συζητείται σοβαρά και θα αναζητηθεί αν υπάρχει τρόπος και μπορεί να γίνει. Φυσικά, θα προχωρήσει μόνο αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των ομάδων. 

Πάντως, εάν προχωρήσει αυτό το σενάριο, σημαίνει πως το πιθανότερο είναι ότι θα αλλάξει και η έδρα διεξαγωγής. Η ΕΟΚ έχει ανακοινώσει πως ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο. Όμως, το να πάνε στην Κρήτη τρεις ομάδες από την Αθήνα και μία από την Πάτρα συν την οργανωτική επιτροπή και τους διαιτητές δεν θα είχε κανένα νόημα. Επομένως, αν συμφωνήσουν όλοι για τη διεξαγωγή Final Four, αυτό μπορεί να γίνει στο ΣΕΦ ή στο ΟΑΚΑ με την παρουσία φιλάθλων και των τεσσάρων ομάδων."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News