Μπάσκετ

Εξαιρετικές οι εντυπώσεις από το Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας

Παρουσία του υπευθύνου διαιτησίας της FIBA Nakic Davorin η εκδήλωση…

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο Παγκρήτιο Σεμινάριο Διαιτησίας Καλαθοσφαίρισης, που διοργάνωσε ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.Κ.. Ένα σεμινάριο το οποίο άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όσους το παρακολούθησαν και ανέβασε ψηλά τον πήχη αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Στο εν λόγω σεμινάριο υπήρξε μεγάλη συμμετοχή παραγόντων του αθλήματος (παικτών, προπονητών, διαιτητών, κριτών), η οποία έδωσε δυναμική στην εκδήλωση κι εύρος στα θέματα που αναπτύχθηκαν. Στην εκδήλωση μάλιστα βρέθηκε και ο υπεύθυνος τμήματος διαιτησίας της FIBA κ. Nakic Davorin.
Έτσι προσεγγίστηκε το φάσμα του αθλήματος απ’ όλες τις πλευρές. Μ’ αυτόν τον τρόπο συνδυάστηκε η επιμόρφωση και κατανόηση πολλών δύσκολων θεμάτων τα οποία αποτελούν «σημείο τριβής» ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διαιτητές. Σ’ αυτό βέβαια συνέβαλαν καταλυτικά οι τρεις εισηγητές κ.κ. Nakic D., Κορομηλάς Κ. και Τανατζής Γ. με την παραστατικότητα και μεταδοτικότητα τους, διατηρώντας καθηλωμένο το ακροατήριο που συμμετείχε ενεργά, δίνοντας έμφαση στην σχέση μεταξύ διαιτητών – προπονητών.
Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία σε όλους τους τομείς, γεγονός το οποίο ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματική συνείδηση για να έρθει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

«Η διοίκηση του Συνδέσμου μας, θα συνεχίσει να εργάζεται εντατικά για την επιμόρφωση των διαιτητών του Συνδέσμου, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρία για εκπαίδευση σε όλους όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για την ανάπτυξη του αθλήματος που όλοι αγαπάμε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από το Σύνδεσμο Διαιτητών ευχαριστούν όσους βοήθησαν και συγκεκριμένα:
α) Την Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και ειδικότερα τον πρόεδρο της κο Χαράλαμπο Μαρκάκη για την πολύτιμη βοήθεια του στην διοργάνωση του σεμιναρίου. Είναι πάντα συμπαραστάτης, σε όλες τις δραστηριότητες του Συνδέσμου μας.
β) Την Ε.Ο.Κ. για την άψογη συνεργασία που είχαμε και την αρωγή της στην υλοποίηση του Σεμιναρίου.
γ) Τους χορηγούς του σεμιναρίου, Γραφείο Γενικού Τουρισμού «Ferias Travel» και ειδικότερα την κα Στέλλα Βούρδουλα για την συμβολή της στην υλοποίηση του σεμιναρίου, το Ξενοδοχείο «IBIS STYLES CENTRAL HOTEL» για την άψογη φιλοξενία των εισηγητών του σεμιναρίου, το πολυκατάστημα «ΠΛΑΙΣΙΟ» και ειδικότερα τον διευθυντή του καταστήματος Ηρακλείου κ. Σάββα Κεζιρόπουλο, για την υλική βοήθεια που μας παρείχε και την εταιρία ΕΤΑΝΑΠ Νερό «SAMARIA», μεγάλο χορηγό του Συνδέσμου και ειδικότερο τον πρόεδρο της κ. Μανώλη Αποστολάκη για την πολύτιμη και συνεχήβοήθεια και συμπαράσταση του.
δ) Τα μέλη του Δ.Σ και τους συναδέλφους διαιτητές που αποτέλεσαν την ομάδα εργασίας για την υλοποίηση του σεμιναρίου και η συνεισφορά τους ήταν καθοριστική.


ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια