Ο Κεμζούρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού

Μπάσκετ
Ο Κεμζούρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αναντολού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θεωρεί μια από τις κορυφαίες σε ταλέντο ομάδες...

Tα «κλειδιά» για τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφέ ψάχνει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του...

«Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες σε επίθεση και ταλέντο. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα γκαρντ τους (Μίτσιτς, Λάρκιν, Σιμόν), που δημιουργούν και σκοράρουν, αλλά εμείς πρέπει να τους το κάνουμε δύσκολο. Στην επίθεση, πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και σταθεροί, όχι όπως με τη Μακάμπι. Θέλω να βγάλουμε περισσότερη επιθετικότητα και συγκρότηση». 

Για την κατάσταση των Ρότσεστι και Ριντ: «Βελτιώνονται μέρα με τη μέρα, μπαίνουν περισσότερο στη φιλοσοφία της ομάδας, δεν είναι σε καλή φόρμα ακόμα, είναι λογικό, αλλά θα είναι περισσότερο έτοιμοι και θα μας βοηθήσουν πιο πολύ, σε σχέση με το πρώτο ματς. Χρειάζονται γενικά χρόνο όμως».

Για το αν ο εγωισμός των παικτών μετά την ήττα από τη Μακάμπι θα παίξει ρόλο: «Πιστεύω πως θα γίνει. Δεν γίνεται αλλιώς. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι στο 100%. Αποτύχαμε στο προηγούμενο ματς και μάλιστα μπροστά στους οπαδούς μας. Μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά πρέπει να κάνουμε πράγματα στο παρκέ και να μιλήσουμε με πράξεις και όχι με λόγια». 

Για την απόφαση δανεισμού του Χαπ στην Κρεμόνα: «Είναι νεαρός και μοναδικός παίκτης, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να του βρούμε χρόνο, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν και παιχνίδια πρωταθλήματος και είχαμε και αρνητικά αποτελέσματα. Είναι ένας πολύ εργατικός παίκτης. Και για το καλύτερο όλων, πήγε εκεί για να παίζει. Με τη προπόνηση μόνο, δεν γίνεται να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο που μπορεί. Θα τον παρακολουθούμε».

Για τη κατάσταση των Παπανικολάου-Κόνιαρη: «Ο Κώστας βελτιώνεται, δεν θα είναι έτοιμος για τη Εφές. Δεν μπορούμε να τον πιέσουμε. Ο Κόνιαρης έκανε χθες προπόνηση, δεν έγινε κάτι ασυνήθιστο και θα είναι στην αποστολή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News