Μπάσκετ

O Nίκος Τούλης πρόεδρος στον Σ.ΒΕ.Κ.Η.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο…


Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η.) είναι γεγονός αφού συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες με τον έμπειρο Νίκο Τούλη να αναδεικνύεται πρόεδρος.
Συγκεκριμένα και έπειτα από μυστική ψηφοφορία αναδείχτηκαν: Πρόεδρος: Νίκος Τούλης , Α αντιπρόεδρος : Δημήτρης Δότσιος, Β αντιπρόεδρος: Δημήτρης Φανουράκης, Γεν. Γραμματέας: Αγγελική Φραγκάκη , Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Χισκάκης, Ταμίας: Εμμανουήλ Χαρωνίτης και μέλη: Αμάντα ΒΑγάκη, Πέτρος Κουμιανάκης και Ευαγγελία Μπάκιντα.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή:Πρόεδρος: Ουρανία Ρινακάκη, Γενικός Γραμματέας: Γεώργιος Λυγερός και μέλος Στυλιανός Διαλεκτάκης.

Για τον καταμερισμό εργασιών και την καλύτερη διαχείριση των θεμάτων και με εισηγητική θέση προς το Δ.Σ , συστάθηκαν από μέλη του Συνδέσμου οι παρακάτω επιτροπές :

ΥΓΕΙΑΣ: Φανουράκης Δημήτρης (καρδιολόγος) –Βαβουρανάκης Χάρης (ορθοπεδικός, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου)–Λιναρδακης Στέλιος (διαιτολόγος διατροφολόγος)- Πανταζής Γιώργος (φυσιοθεραπευτής)

ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ : Τούλης Νίκος-Δότσιος Δημήτρης-Χαρωνίτης Μανώλης- Χισκάκης Μανώλης –Κουμιανάκης Πέτρος - Καρουζάκης Χάρης-Ράλλης Γιάννης - Καφούσης Γιάννης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ –ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ -ΜΜΕ : Μπάκιντα Εβελίνα - Φραγκάκη Αγγελική-Βαγάκη Αμάντα - Χισκάκης Μανώλης- Κοκκινίδης Αντώνης.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ: Μπάκιντα Εβελίνα - Φραγκάκη Αγγελική - Βαγάκη Αμάντα -Ζερβάκη Έφη, Γιαλούση Βάσω.

ΑΡΧΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ :Δασκαλάκης Μιχάλης - Ευαγγελινός Ντέμης - Ναλετάκης Γιάννης- Τούλης Νίκος.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ: Τούλης Νίκος-Δότσιος Δημήτρης- Μπάκιντα Εβελίνα -Φραγκάκη Αγγελική- Κουμιανάκης Πέτρος –Καρκανάκης Στέλιος

ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ : Βοριάς Μανώλης

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Σπυριδάκης Μανώλης

Ο νέος πρόεδρος του Σ.ΒΕ.Κ.Η θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του Συνδέσμου, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι στόχος είναι να γίνει ένας από τους καλύτερους Συνδέσμους Βετεράνων της Ελλάδας και γιατί όχι και της Ευρώπης:

«Αγαπητοί φίλες κ φίλοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Λίγα ……μας χώριζαν (το αποτέλεσμα του αγώνα). Πολλά ….πάρα πολλά μας ένωναν κ μας ενώνουν, το δικό μας παιχνίδι ,το παιχνίδι, η αγάπη για τον αθλητισμό ,η αγάπη για το άθλημα και ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ για να βρεθούμε ξανά ,να θυμηθούμε τη νιότη μας να γνωριστούν οι νεότεροι με τους παλαιότερους, να συνεχίσουμε τη στήριξη στο άθλημα που μας αγκάλιασε, μας είχε στη δύναμη του κ μας έδενε τη δυνατότητα ,της άσκησης, της άθλησης ,της χαράς κ της ψυχαγωγίας.

Προχωρήσαμε στην ίδρυση του ΣΒΕΚΗ, με σκοπό, τη συνεύρεσή και συνένωση όλων των βετεράνων αθλητών κ αθλητριών της πόλης μας, μέσα σ ένα κοινό φορέα που θα έχει στόχο την σύσφιξη των σχέσεων ,την οργάνωση και την συμμετοχή σε κοινωνικές πολιτιστικές κ αθλητικές δράσεις ,την προώθηση κ διάδοση των αξιών του αθλητισμού κ ιδιαίτερα του δικού μας αθλήματος, την συμβολή στην ανάπτυξη στην βελτίωση στην διάδοση του αθλήματος στην περιοχή και την δημιουργία ιστορικού αρχείου .

Σαν διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα 69 από τα 105 ιδρυτικά μέλη που ήταν κοντά μας και με την δική τους συμμετοχή κ στήριξη μας έδωσαν την εντολή να διοικήσουμε τον Σύνδεσμο, καθώς κ αυτούς που για διαφόρους λόγους και υποχρεώσεις τους δεν παραβρέθηκαν

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον απερχόμενο πρόεδρο Μιχάλη Δασκαλάκη και- τα μέλη της προσωρινής διοικούσας επιτροπής για το 8μηνο δύσκολο έργο τους.

Ευχαριστούμε τους συνάδελφους του προεδρείου της Γ.Σ καθώς κ αυτούς της εφορευτικής και ελεγκτικής επιτροπής

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες βετερανισες για τη παρουσία τους τη συμμετοχή τους κ για όλα αυτά που κάνουν, για να είναι το άθλημα μας και ο βετερανισμός στη κορυφή
και καλή επιτυχία στη δημιουργία ομάδας βετεράνων αθλητριών.

Δίνουμε την δική μας υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Σ.ΒΕ.ΚΗ , μέσα από τη συνεργασία τη στήριξη , τη συμπαράσταση των τοπικών αρχών ,της Ομοσπονδίας της Ένωσης και της κοινωνίας , ένα από τους καλυτέρους Συνδέσμους στην Ελλάδα-αι γιατί όχι και στην Ευρώπη!

Πάμε λοιπόν, πάμε για το όραμα μας .....

Πάμε για τον καλύτερο σύνδεσμο και για άλλα 100 νέα μέλη!!

Ευχαριστώ

πρόεδρος ΣΒΕΚΗ
Νίκος Τούλης»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια