Μπάσκετ

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ.

Στις 4 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου…

Παγκρήτιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτησίας μπάσκετ θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης . Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου στην αίθουσα «Πειραματικού Θεάτρου», στην Λεωφόρο Πλαστήρα 10 και θα ξεκινήσει στις 18:00.
Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι ο υπεύθυνος διαιτησίας, καθηγητής Διαιτησίας της FIBA EUROPE και πρώην διεθνής διαιτητής FIBA, κος Davorin Nakic, o εθνικός καθηγητής και καθηγητής Διαιτησίας FIBA, πρώην διεθνής διαιτητής FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κος Κώστας Κορομηλάς και ο καθηγητής Διαιτησίας FIBA, πρώην διεθνής διαιτητής FIBA και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κος Γιώργος Τανατζής. Η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν θα περιλαμβάνει ανάλυση κανονισμών καθώς και μηχανικής διαιτησίας.
Τις εργασίες του σεμιναρίου προσκαλούνται να παρακολουθήσουν οι διαιτητές του Συνδέσμου, καθώς επίσης και παράγοντες της κρητικής καλαθοσφαίρισης (αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων, κριτές κ.α.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια