Οι αθλητές-τριες της Κρήτης στο προπονητικό καμπ της FIBA

Μπάσκετ
Οι αθλητές-τριες της Κρήτης στο προπονητικό καμπ της FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια θα βρεθούν 24-28 Οκτωβρίου στις διοργανώσεις της ΕΟΚ…

To διάστημα 24-28 Οκτωβρίου θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Αριστοτέλη, στην Αρναία, προπονητικό camp 3Χ3 κοριτσιών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της FIBA. Στην αποστολή συμμετέχουν και πέντε κορίτσια από την Κρήτη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις Γιαπιτζόγλου και Γαλανάκη από τον Ανδρογέα, τις Μηλιαρά, Τζανετή από τον ΟΦΗ και την Στεφανάκη από τον Ηρόδοτο.

Συντονιστές προπονητές θα είναι οι ομοσπονδιακοί προπονητές Τάκης Μπακογεώργος και Γιάννης Κτιστάκης και θα είναι παρόντες οι εξής προπονητές: Κομψέλης Βασίλης (ΕΚΑΣΚ), Χαντζάρας Στέφανος (ΕΣΚΑΒΔΕ), Χωλόπουλος Άρης (ΕΚΑΣΔΥΜ), Μίχα Ελένη (ΕΟΚ), Καράγκουτης Γιώργος (ΕΚΑΣΑΜΑΘ), Παππούλης Γιάννης (ΕΟΚ), Χάρμπαλης Θωμάς (ΕΟΚ) και Μπελούλης Κώστας (ΕΚΑΣΧ).

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν στο CAMP , είναι γεννημένες τα έτη 2005, 2006,2007.

Το ίδιο διάστημα θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Βοϊου, στο Τσοτύλι, προπονητικό camp 3Χ3 αγοριών U14 που διοργανώνεται από την ΕΟΚ υπό την αιγίδα της FIBA. Την Κρήτη θα εκπροσωπήσουν τέσσερα αγόρια. Πρόκειται για τους: Μουλιανιτάκης (ΑΟΑΝ), Παπαλιονάκης (ΟΑΧ), Γενιτσαρίδης (Ηράκλειο), Κανατάκης (Ηράκλειο).

Συντονιστής προπονητής θα είναι ο Κώστας Μίσσας (Τεχνικός σύμβουλος Εθνικών Ομάδων) και θα είναι παρόντες οι εξής προπονητές: Σγουρίτσας Χρήστος (Ομοσπονδιακός), Αστεριάδης Θεόδωρος (Ομοσπονδιακός), Μπιτζάνης Γιάννης (ΕΚΑΣΘ), Πετράκης Μιχάλης (ΕΚΑΣΚ), Καρακατσούνης Γιάννης (ΕΣΚΑΘ), Μανωλιτσάκης Δημήτρης (ΕΣΚΑΚ) και Ανδρουτσόπουλος Παναγιώτης (ΕΣΚΑΗ).

Οι αθλητές που συμμετέχουν στο CAMP , είναι γεννημένοι τα έτη 2006,2007.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News