Πρεμιέρα σήμερα στην Α1 Γυναικών για ΟΑΧ και στην Β΄Εθνική για ΟΦΗ

Μπάσκετ
Πρεμιέρα σήμερα στην Α1 Γυναικών για ΟΑΧ και στην Β΄Εθνική για ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Γ΄ μπάσκετ ο ΑΟΚ Χανιά παίζει εκτός έδρας με τον Ερμή Σχηματαρίου…

Πρώτη εμφάνιση για τον ΟΦΗ μπροστά στο κοινό του,σήμερα στις 17:00 στα "Δύο Αοράκια", με αντίπαλο το Αιγάλεω για τη 2η αγωνιστική της Β' Εθνικής. Η ομάδα του Βασίλη Ράλλη παρουσιάζεται έτοιμη για την πρώτη της νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα (17:00) της Β' Εθνικής: ΟΦΗ-Αιγάλεω, Πανελευσινιακός-Δούκας, Πεντέλη-Πανερυθραϊκός, Παπάγου-Μανδραϊκός, Πρωτέας Βούλας-Εθνικός, Μαρούσι-Μεγαρίδα, Ιωνικός Ν.Φ.-Μελίσσια, (17:30) Λοκρός Αταλάντης-Έσπερος.

Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα της Γ' μπάσκετ, την Κρήτη θα εκπροσωπήσει ο ΑΟΚ Χανιά, που στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή στο Σχηματάρι. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: (14:00) Χαλκίδα-Βούρειος Χίου, (15:00) Φανάρια-Αίαντας Αυλίδας, Ερμής Σχ.-ΟΦΗ, (17:00): Ένωση Ιλίου-Μίλων, Τριγλία-Άρης Θήβας, ΕΦΑΟΖ-Πέρα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου-ΦΕΑ.

Ιστορική ημέρα για ΟΑΧ

Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα (14:00) για τη γυναικεία ομάδα του Ο.Α. Χανίων, που κάνει το ντεμπούτο της στην Α1 μπάσκετ, αντιμετωπίζοντας στο κλειστό των Χανίων τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Τα κορίτσια του ΟΑΧ επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, διεκδικώντας την παραμονή τους στην κατηγορία. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σήμερα (13:00) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, (14:00) Νίκη Λευκάδας-Μελίσσια, Σπόρτιγκ-Ελευθερία Μοσχ., ΟΑΧ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου, (17:00) Εσπερίδες-Κρόνος Αγ. Δημητρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News