Βισκαδουράκης: Φέτος κάναμε την υπέρβαση

Μπάσκετ
Βισκαδουράκης: Φέτος κάναμε την υπέρβαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής του μπασκετικού Εργοτέλη μιλάει ενόψει της έναρξης της περιόδου...

Στον μπασκετικό Εργοτέλη ξέρουν καλά πως ήρθε η ώρα για να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ. Για την ακρίβεια ήρθε η χρονιά που ο στόχος του πρωταθλήματος έγινε αυτοσκοπός!

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Βισκαδουράκης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποίηση για την ενίσχυση του ρόστερ, τονίζοντας όμως πως ενισχύθηκαν και οι αντίπαλοι του Εργοτέλη, κάνοντας το πρωτάθλημα καλύτερο ποιοτικά και πιο ανταγωνιστικό από το προηγούμενο. Αν μη τι άλλο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιάννη Βισκαδουράκη που μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γ.Σ Εργοτέλη. Αρχικά αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του:

"Οι στόχοι μας τη νέα χρονιά είναι υψηλότεροι σε σχέση με πέρσι, καθώς ο πρόεδρος έκανε την υπέρβαση και η ομάδα ενισχύθηκε ποιοτικά. Έχουμε το πλέον δυνατό ρόστερ στα χρόνια που είμαι εγώ πρώτος προπονητής στην ομάδα, αρκεί να είμαστε υγιείς, καθώς αυτή την περίοδο έχουμε τέσσερις τραυματίες στους οποίους ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψουν κοντά μας.

Το πρωτάθλημα εφέτος θα είναι αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό καθώς εκτός από εμάς ενισχύθηκαν και οι άλλες ομάδες και υπάρχουν 3-4 που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα".

Ο κόουτς μίλησε όμως και για τις άλλες ομάδες και δη ονομαστικά: "Το Ηράκλειο, ο Ηρόδοτος, ο Κύδωνας και το Αρκαλοχώρι είναι ομάδες που μαζί με εμάς θα είναι πιστεύω στην πρώτη πεντάδα. Το επίπεδο θα είναι υψηλότερο και η δυσκολία του πολύ μεγάλη.

Εμείς σαν ομάδα αυτό που θέλω να προσέχουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας καθώς οι απαιτήσεις του πρωταθλητισμού θα είναι αρκετές και για να τα καταφέρεις θα πρέπει να δουλεύεις καθημερινά. Το πρωτάθλημα εφέτος θα είναι μεγάλο και μόνο η δουλειά μέσα στο γήπεδο θα χρίσει κάποιον φαβορί ή όχι".

Ασφαλώς στον επίλογο δεν έλειψαν και οι απαραίτητες ευχές:

"Καλή χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους, εύχομαι όλοι μας να βοηθήσουμε να ανέβει ένα σκαλί το πρωτάθλημα και να δούμε όσο το δυνατόν καλύτερους αγώνες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News