Μπάσκετ

Απογοήτευση Ζιάγκου μετά τη βαριά ήττα για το Ρέθυμνο

Δύσκολη η κατάσταση για την κρητική ομάδα από νωρίς...

Απογοητευμένος ο τεχνικός του Ρεθύμνου μετά την βαριά ήττα από το Περιστέρι...

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου είναι οι εξής:

«Με βάση τους αριθμούς, πληρώσαμε το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και τη νωθρότητα που ξεκινήσαμε το παιχνίδι και αμυντικά και επιθετικά. Υπήρξε αντίδραση στο β’ μέρος και αυτό πιστώνεται στα παιδιά και αυτό είναι ενθαρρυντικό γιατί θέλουμε να βλέπουμε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Από την άλλη μεριά, είναι ένα ακόμα παιχνίδι με κοινά γνωρίσματα από την ήττα της πρεμιέρας. Κατά τη γνώμη μας αναδεικνύει και τις αδυναμίες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, τις οποίες τις εντοπίζουμε στο κομμάτι της δημιουργικότητας, στο κομμάτι της ατομικής πρωτοβουλίας και στη συνθήκη του να δημιουργήσουμε το δικό μας σουτ σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι της απομόνωσης.

Το 3ο και σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στην αθλητικότητα. Είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνονται μάχες προσωπικών επαφών και που φαινόμαστε πιο αργοί, πιο νωθροί και πιο αδύναμοι από τον αντίπαλο.

Ξέραμε ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη, τα κοινά χαρακτηριστικά του τρόπου με τον οποίο ήρθαν οι 2 ήττες, εμείς τα δεχόμαστε ως στοιχεία που μας βοηθάνε να καλύψουμε τα προβλήματα μας τώρα που είναι νωρίς και μπορούμε να τα διορθώσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια