Μπάσκετ

Ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ συγχαίρει για το τουρνουά στη μνήμη του Νίκου Γαλυφιανάκη

Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς…

Τα εύσημα αποδίδουν τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και το σύνολο των διαιτητών – μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου που σε συνεργασία με τον ΑΣΑ Αναγέννηση είχε την πρωτοβουλία να διοργανώσει στις 2/9 , τον φιλικό αγώνα μεταξύ των Βετεράνων Ηρακλείου και των Παλαίμαχων Αρκαλοχωρίου, στη μνήμη του προπονητή Νικόλαου Γαλυφιανάκη.
«Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία να τιμηθούν πρόσωπα που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο μπάσκετ και υπήρξαν πιστοί «στρατιώτες» του αθλήματος. Σε ένα εξαιρετικά συγκινησιακό κλίμα δόθηκε η ευκαιρία όλοι οι Βετεράνοι παίκτες του Ηρακλείου αλλά και οι παλαίμαχοι Αρκαλοχωρίου να αναβιώσουν τις μνήμες τους μέσα από το όμορφο ταξίδι τους στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Με τις δράσεις αυτές, οι νέοι του Αρκαλοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, αλλά και στους ανθρώπους που το υπηρέτησαν επί σειρά ετών.
Ήταν χαρά μας που συμμετείχαμε ενεργά στην εκδήλωση αυτή, με την εθελοντική συμμετοχή τριών παλαίμαχων διαιτητών - μελών του Συνδέσμου μας, των κκ. Μπορμπαντωνάκη Γιώργο, Λαμπράκη Άρη αλλά και του Προέδρου του Συνδέσμου μας κ. Μαχαιριανάκη Μιχάλη , με καταγωγή και οι τρεις από το Αρκαλοχώρι. Τέτοιες ενέργειες, προάγουν γενικότερα το άθλημα της καλαθοσφαίρισης κι ελπίζουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.
Ο Σύνδεσμος μας θα είναι πάντα στη διάθεση σας, πρόθυμος να βοηθήσει και να παράσχει οποιαδήποτε αρωγή ζητηθεί γι’ αντίστοιχες εκδηλώσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.
Με αγιασμό ξεκίνησε η χρονιά…


Εν τω μεταξύ, εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα ο καθιερωμένος αγιασμός και η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Γιακουμάκης Γιώργος εκπρόσωπος του Υφυπουργού αθλητισμού κ. Αυγενάκη, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., η δημοσιογράφος κ. Άγα Ειρήνη που κάλυψε την εκδήλωση και με φωτογραφικό υλικό και το σύνολο των ενεργών και μη ενεργών διαιτητών του Συνδέσμου μας. Μετά τον αγιασμό, ξεκίνησε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, πραγματοποιήθηκε ο Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός για το επερχόμενο έτος και τέθηκαν οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστή περίοδο. Τέλος, δόθηκαν οδηγίες στους ενεργούς διαιτητές για τα νέα πρωταθλήματα.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δείπνησαν στον πλούσιο μπουφέ, προσφορά του μέλους του Συνδέσμου κας Νικολιδάκης Θεοδώρας και της οικογενειακής της επιχείρησης «Το Χωριάτικο», δίνοντας την ευκαιρία να γίνουν όλοι μαζί μία παρέα σε μια πιο χαλαρή διάθεση.

Σχόλια