Η ώρα της Εθνικής και του Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Η ώρα της Εθνικής και του Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτος αντίπαλος σήμερα στις 15:00 (ΕΡΤ Sports) για την Ελλάδα το Μαυροβούνιο

Από σήμερα οι καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων θα χτυπούν στην Κίνα, εκεί όπου ξεκινά η μάχη της Εθνικής Μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μια μάχη που συνοδεύεται από υψηλές προσδοκίες και όνειρα και πρώτος αντίπαλος σε αυτήν είναι το Μαυροβούνιο στις 15:00 στη Νανζίνγκ (μετάδοση ΕΡΤ3).

Με ηγέτη τον MVP του ΝΒΑ και κορυφαίο του κόσμου, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η Εθνική μας θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι το Μαυροβούνιο, από το οποίο ξεχωρίζει ο NBAer Νίκολα Βούτσεβιτς (All Star με το Ορλάντο).

Η ελληνική ομάδα είναι προετοιμασμένη για έναν αντίπαλο που θα την παίξει σκληρά, στο όριο του φάουλ, που θα προσπαθήσει να τη φρενάρει και θα προτιμήσει το σετ παιχνίδι δίνοντας έμφαση στους ψηλούς. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μετά από διάστημα αρκετών ημερών θα έχει στην διάθεσή του και τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα αγωνιστεί ξανά μετά από το φιλικό κόντρα στην Τουρκία στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του 18ου Παγκοσμίου Κυπέλλου ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι Καναδάς-Αυστραλία (10:30) στο 8ο γκρουπ καθώς και η πρεμιέρα της Τeam USA του Γκρεγκ Πόποβιτς με αντίπαλο την Τσεχία (15:30). Αναλυτικά το πρόγραμμα:

5ος Όμιλος

11.30: Τουρκία – Ιαπωνία, ΕΡΤ 2

15.30: Τσεχία – ΗΠΑ, ΕΡΤ 2

6ος Όμιλος

11.00: Νέα Ζηλανδία – Βραζιλία, ΕΡΤ SPORTS

15.00: Ελλάδα – Μαυροβούνιο, ΕΡΤ SPORTS

7ος Όμιλος

11.30: Δομινικανή Δημοκρατία – Ιορδανία, ert.gr

15.30: Γαλλία – Γερμανία, ΕΡΤ 3

8ος Όμιλος

10.30: Καναδάς – Αυστραλία, ert.gr

14.30: Σενεγάλη – Λιθουανία, ert.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News