Aνακοινώθηκαν από την Νεβέζις τα αδέλφια Καλαϊτζάκη

Μπάσκετ
Aνακοινώθηκαν από την Νεβέζις τα αδέλφια Καλαϊτζάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Λιθουανική ομάδα θα αγωνίζονται πλέον τα αδέλφια από το Ηράκλειο …

O Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα αγωνίζονται και επίσημα πλέον στη Νεβέζις την σεζόν 2019/20. Την συμφωνία επισημοποίησε η λιθουανική ομάδα με ανακοίνωσή της στο σάιτ της.

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης θα αγωνιστεί στη Νεβέζις με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Αμφότεροι ελπίζουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αφού με βάση τον σχεδιασμό που υπάρχει στην λιθουανική ομάδα προβλέπεται να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες, στα πρότυπα της σερβικής Μέγκα Μπεμάξ του γνωστού μάνατζερ Μίσκο Ραζνάντοβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι κάποια στιγμή η συμφωνία των δίδυμων αδελφών με την λιθουανική ομάδα φαινόταν να ακυρώνεται λόγω οικονομικών προβλημάτων της λιθουανικής ομάδας, που θα οδηγούσαν στον υποβιβασμό της. Τελικά ωστόσο βρέθηκε λύση, με τη Νεβέζις να έχει ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες και την απόκτηση του θηριώδους Βίνι Οκούο (22 χρονών, 2.14 μέτρα), ξανά στα πρότυπα της προώθησης νεαρών παικτών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News