Η ΕΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Η ΕΟΚ ευχαριστεί και συγχαίρει το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την επιτυχημένη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19…

Mε ανακοίνωση της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί τις πόλεις του Ηρακλείου και του Βόλου για την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 στο Ηράκλειο και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στο Βόλο.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς και να δώσει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους φορείς και τους παράγοντες, που με την καθοριστική συμμετοχή τους συνέβαλαν στην από κάθε άποψη άρτια οργάνωση και διεξαγωγή δύο κορυφαίων διεθνών αγωνιστικών εκδηλώσεων:

Του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U19 στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 στο Βόλο.

Στην επιτυχία και των δύο αυτών διοργανώσεων είχαν καθοριστική συμβολή οι Περιφερειάρχες Κρήτης και Θεσσαλίας κ.κ.Σταύρος Αρναουτάκης και Κώστας Αγοραστός, οι Δήμαρχοι Ηρακλείου και Βόλου κ.κ. Βασίλης Λαμπρινός και Αχιλλέας Μπέος, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Ηρακλείου και Βόλου, φορείς και επιχειρήσεις των δύο πόλεων, οι Σύνδεσμοι Διαιτητών Κρήτης και Μαγνησίας, οι διοικήσεις των Γυμναστηρίων Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας Βόλου και Πορταριάς, οι καθημερινά παρόντες υπάλληλοί τους και φυσικά ο κοινωνικός περίγυρος των δύο πόλεων. ‘Ενα ξεχωριστό και μεγάλο «ευχαριστώ» θα πρέπει να πούμε στους εθελοντές, που όπως πάντα είναι κλειδί για την επιτυχία των διοργανώσεων.

Με τη νέα αυτή αρμονική και εποικοδομητική συνεργασία της Ε.Ο.Κ. και των φορέων και παραγόντων των δύο πόλεων αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι η χώρα μας έχει την μοναδική ικανότητα να αναλαμβάνει και να διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία τους κορυφαίους και απαιτητικούς διεθνείς αγώνες. Οι διοργανώσεις αυτές εδραιώνουν το κύρος της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, βοηθούν τις τοπικές κοινωνίες να παρουσιάσουν μια αναμφισβήτητα θελκτική εικόνα του τόπου τους, με τη ζεστή όπως πάντα φιλοξενία τους, την παροχή υπηρεσιών, αλλά την προβολή των τοπικών προϊόντων τους», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News