Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τον Κώστα Σλούκα

Μπάσκετ
Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τον Κώστα Σλούκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποθεραπεία του εξελίσσεται όπως περίμεναν στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής…

Τα μηνύματα που φτάνουν στους κόλπους της Εθνικής Ανδρών για τον Κώστα Σλούκα είναι άκρως θετικά, τις τελευταίες ημέρες. Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το αιμάτωμα στη δεξιά γάμπα, με την έως τώρα πορεία του να επιβεβαιώνει πλήρως την αισιοδοξία που είχε εκφραστεί από την πρώτη στιγμή για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δημήτρη Σκορδή, στο ιατρείο του οποίου κάνει το πρόγραμμά του ο 29χρονος παίκτης. Με τις υπάρχουσες συνθήκες και βάσει όσων έχουν ήδη γίνει, όλα δείχνουν να κυλούν βάσει του προγράμματος που είχαν εξαρχής στο μυαλό τους στην Εθνική Ανδρών, όπερ και σημαίνει πως αναμένεται -αν δεν προκύψει κάποιο έκτακτο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής- ο Κώστας Σλούκας να ταξιδέψει για την Κίνα με μερικές ημέρες καθυστέρηση.

Ουσιαστικά, ο διεθνής γκαρντ στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του από την στιγμή που το πρόβλημα στη δεξιά γάμπα προέκυψε μετά από χτύπημα αντιπάλου (στο φιλικό με την Ιταλία) κι όχι από κίνηση του ίδιου του παίκτη στη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια στη φύση του τραυματισμού αρκούσε για να μειώσει εξαρχής σε πολύ μεγάλο βαθμό το διάστημα απουσίας του από την δράση.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή της "γαλανόλευκης" (με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να δίνει το "παρών") αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) για την ασιατική χώρα. Το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να κάνει την ερχόμενη εβδομάδα κι ο Κώστας Σλούκας.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News