To πρόγραμμα της Εθνικής μπάσκετ στην Κίνα

Μπάσκετ
To πρόγραμμα της Εθνικής μπάσκετ στην Κίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ ομάδες θα πάρουν μέρος στο τουρνουά που θα γίνει στην πόλη Σουτσόου…

Δύο μέρες έμειναν για να επιβιβαστούν οι παίκτες, οι προπονητές και οι συνοδοί της Εθνικής στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην Κίνα. Εκεί θα γίνει το τέταρτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο (31/8 - 15/9), εκεί θα δώσει η δωδεκάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου τα τρία τελευταία φιλικά παιχνίδια της καθώς θα συμμετάσχει σε τουρνουά οκτώ ομάδων.

Σενεγάλη, Βενεζουέλα, Τουρκία, Πουέρτο Ρίκο, Ελλάδα, Ιορδανία, Κίνα, Δομινικανή Δημοκρατία θα φτάσουν στην πόλη Σουτσόου που βρίσκεται κοντά στη Σαγκάη, ώστε στις 23 και τις 24 Αυγούστου να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο τουρνουά ATLAS.

Την Παρασκευή (23/8) η Σενεγάλη θα παίξει με τη Βενεζουέλα και η Τουρκία με το Πουέρτο Ρίκο, ενώ το Σάββατο (24/8) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία και η Κίνα τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα παίξει με τον νικητή του δεύτερου κι ο νικητής του τρίτου με τον νικητή του τέταρτου. Η Ελλάδα θα παίξει δηλαδή στις 26/8 είτε για θέση κατάταξης, είτε σε ημιτελικό (ανάλογα με το αποτέλεσμά της απέναντι στην Ιορδανία) απέναντι στην Κίνα ή τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 27/8 είτε για κατάταξη, είτε στον τελικό του τουρνουά.

Ο αγώνας με την Ιορδανία (24/8) θα γίνει στις 15:00 (ώρα Ελλάδας), ο αγώνας της Δευτέρας (26/8) θα γίνει στις 14:30 (ώρα Ελλάδας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Ιορδανία), ενώ το ματς της Τρίτης (27/8) θα γίνει στις 14:30 (ώρα Ελλάδας, αν η Εθνική παίζει στον τελικό) ή στις 11:30 (ώρα Ελλάδας, αν η Εθνική παίζει στις θέσεις κατάταξης).

Η αποστολή της Ελλάδας θα μεταβεί από την Σουτσόου στη Ναντζίνγκ το πρωί της 28ης Αυγούστου και εκεί θα προπονηθεί μέχρι να αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο (1/9), τη Βραζιλία (3/9) και τη Νέα Ζηλανδία (5/9) στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα πάρει μαζί του τους εξής 12: Νικ Καλάθη, Αντώνη Κόνιαρη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Κώστα Παπανικολάου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιάννη Μπουρούση, Γιώργο Παπαγιάννη.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News