Με τον Πρωτέα Βούλας ο ΟΦΗ στο Κύπελλο Μπάσκετ

Μπάσκετ
Με τον Πρωτέα Βούλας ο ΟΦΗ στο Κύπελλο Μπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εφόσον προκριθεί η ομάδα του Ηρακλείου θα παίξει στη συνέχεια με την Δάφνη Δαφνίου

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το Κύπελλο μπάσκετ των Ανδρών με τον ΟΦΗ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης ενώ ο νικητής θα παίξει στην 2η αγωνιστική με τη Δάφνη Δαφνίου (22/09).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει (εκτός έδρας) τον νικητή του αγώνα Κομοτηνή - Ερμής Λαγκαδά και έτσι θα ξεκινήσει την πορεία του στη διοργάνωση ως ομάδα της Α2, ενώ αν προκριθεί θα παίξει με την ομάδα που θα προκύψει από την τριάδα Αιγάλεω - Πεντέλη - Ανατόλια (οι δύο πρώτες παίζουν μαζί και ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Ανατόλια). Ο Παναθηναϊκός μπαίνει απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Προμηθέα Πάτρας.

Όσον αφορά το Κύπελλο Γυναικών, η ομάδα του ΟΑΧανίων που αγωνίζεται στην Α1 θα μπει στο θεσμό στην Β΄ φάση που ξεκινάει στις 6 Οκτωβρίου

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι πριν από την ημιτελική φάση. Τα ζευγάρια των ημιτελικών του Final Four θα προκύψουν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News