Το τουρνουά Ακρόπολις κρίνει την αποστολή της Εθνικής στην Κίνα

Μπάσκετ
Το τουρνουά Ακρόπολις κρίνει την αποστολή της Εθνικής στην Κίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο και καθοριστικό τεστ για την παρουσία του Αντώνη Κόνιαρη...

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σαλούστρου μετά το τουρνουά Aegean που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, σήμερα -ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου- "κόπηκαν" άλλοι δύο παίκτες από την Εθνική Ομάδα μπάσκετ. Με απόφαση από τον Θανάση Σκουρτόπουλο εκτός από τη συνέχεια έμειναν ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει την προετοιμασία του με 14 αθλητές, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν δύο ακόμη αποχωρήσεις για να προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην Κίνα.

Οι παίκτες που παραμένουν είναι οι: Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αθηναίου, Κώστας Παπανικολάου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιάννης Μπουρούσης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης.

Οι δύο τελευταίοι που θα αποχωρήσουν θα προκύψουν με την ολοκλήρωση του τουρνουά Ακρόπολις που θα διεξαχθεί από αύριο - Παρασκευή έως την προσεχή Κυριακή (16-18/8). Υπενθυμίζουμε την πολύ καλή παρουσία του Κόνιαρη στο τουρνουά Aegean.

Ο Χανιώτης γκαρντ αγωνίσθηκε στα δύο από τα τρία φιλικά (σε αυτά με το Ιράν). Στις δύο συμμετοχές ο Χανιώτης γκαρντ είχε 7 πόντους (μέσο όρο 3,5) χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ (2/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο). Είχε επίσης 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, ένα μόλις λάθος και 10 στην αξιολόγηση σε 12:16 ανά αγώνα.

Το πρόγραμμα του τουρνουά Ακρόπολις που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ:

Παρασκευή 16/8

18:00 Σερβία - Τουρκία

20:30 Ελλάδα - Ιταλία

Σάββατο 17/8

18:00 Ιταλία - Σερβία

20;30 Ελλάδα - Τουρκία

Κυριακή 18/8

18:00 Τουρκία - Ιταλία

20;:30 Ελλάδα - Σερβία

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News