Μπάσκετ

Σκουρτόπουλος: Ο Γιάννης ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και προσαρμόστηκε

Δεν υπάρχει ανησυχία για το κρούσμα γαστρεντερίτιδας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Απρόοπτο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο υπήρξε χθες στην Εθνική Ομάδα. Το μεγάλο αστέρι της Εθνικής ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έχασε τις χθεσινές προπονήσεις (θα χάσει και τις σημερινές)...

Ο κόουτς Σκουρτόπουλος ωστόσο φρόντισε να καθησυχάσει τους πάντες λέγοντας:
"Ναι, δεν είναι κάτι σοβαρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα μείνει προληπτικά σήμερα και αύριο (σ.σ. χθες και σήμερα) εκτός προπονήσεων, εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας, γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ και στα δύο φιλικά θα είναι κανονικά. Ο Γιάννης είναι ένας επαγγελματίας υψηλότατου επιπέδου, ξέρει να προσέχει τον εαυτό του μόνος του. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ότι βοήθεια χρειάζεται, με σκοπό να λειτουργήσει όσο καλύτερα γίνεται η ομάδα".
Ο κόουτς μίλησε εκτενέστερα για τον Γιάννη σημειώνοντας: "Είναι όμως ένα παιδί που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και αυτόματα μπαίνοντας στην ομάδα και γενικό βρισκόμενος στην Ελλάδα, προσαρμόστηκε στα δεδομένα τα δικά μας. Αυτό είναι πιστεύω και το μεγαλείο του Γιάννη. Ο χαρακτήρας του είναι αυτός που τον κάνει να ξεχωρίζει και στη συνέχεια το μπασκετικό του ταλέντο, γιατί ο συνδυασμός αυτών είναι που τον αναδεικνύει MVP".
                                               

                                         "Πρώτα η οκτάδα στο Παγκόσμιο"

Αναφορικά με το Παγκόσμιο ο κ. Σκουρτόπουλος μίλησε για τον πρώτο στόχο (μέχρι τον επόμενο) που είναι η οκτάδα:
"Πρώτος στόχος μας εμάς είναι να είμαστε στους οχτώ. Να είμαστε υγιείς, να είμαστε όλοι εκεί, να μην υπάρχει απώλεια και εκεί να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Το Παγκόσμιο φέτος είναι δύσκολο, ίσως το δυσκολότερο που έχει γίνει ποτέ, το λένε όλοι. Οπότε οι ομάδες που θα βρίσκονται στις οχτώ είναι όλες ικανές να φτάσουν σε μια διάκριση. Οι λεπτομέρειες, η κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο καθένας, τα εσωτερικά που ίσως υπάρχουν ή δεν υπάρχουν σε κάποιες ομάδες, όλα αυτά θα μετρήσουν για να ξεχωρίσει η ομάδα που θα πάει καλύτερα. Θεωρώ πως κι εμείς θα είμαστε στο γκρουπ αυτό".

Και επειδή η ζήτηση για τα εισιτήρια του τουρνουά Aegean είναι μεγάλη, ο κόουτς που μίλησε για "αγαπημένη Κρήτη" πρόσθεσε:
"Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, δεν το ήξερα, γιατί είμαστε και σε μια κορύφωση της τουριστικής περιόδου και βέβαια εδώ οι δουλειές τρέχουν. Εμείς, τα δύο χρόνια που λειτουργούμεμε βάση την Κρήτη, ήταν μια απόφαση που μας δικαίωσε 110%."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια