Βλέπουν Αντετοκούνμπο δωρεάν τα παιδιά της ΕΚΑΣΚ!

Μπάσκετ
Βλέπουν Αντετοκούνμπο δωρεάν τα παιδιά της ΕΚΑΣΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά από τις Ακαδημίες μπάσκετ της Κρήτης θα έχουν ελεύθερη είσοδο στα Δύο Αοράκια

Σε ρυθμούς Εθνικής Ομάδας και Γιάννη Αντετοκούνμπο κινείται από την Δευτέρα το Ηράκλειο, με την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα Δύο Αοράκια για προετοιμασία και δύο φιλικά με Ιράν και Ουγγαρία για το τουρνουά «Aegean».

Μάλιστα, η ΕΚΑΣΚ αποφάσισε οι αθλητές-τριες από της Ακαδημίες μπάσκετ της Κρήτης να παρακολουθήσουν δωρεάν τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν στις 9 και 11 Αυγούστου. Τα σωματεία σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ θα πρέπει να στείλουν λίστες δωρεάν εισόδου στην Ένωση…

«Ενόψει του 1ου Τουρνουά Ανδρών Aegean, που πρόκειται να διεξαχθεί στη πόλη του Ηρακλείου από 9 έως και 11 Αυγούστου 2019, τα σωματεία έχουν δικαίωμα να στείλουν λίστες δωρεάν εισόδου με μικρούς αθλητές και αθλήτριες (έως και εφηβικό τμήμα), σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα, ο όποιος συμπληρώθηκε αναλογικά με τον αριθμό αθλούμενων μελών κάθε σωματείου. Οι λίστες σας (για κάθε αγώνα) θα πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο mail της Ένωσης ([email protected]) το αργότερο έως τη Τρίτη 6 Αύγουστου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News