Μεταγραφή στο… μπάσκετ παίρνει ο Πλούταρχος;

Μπάσκετ
Μεταγραφή στο… μπάσκετ παίρνει ο Πλούταρχος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αυγενάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και μία... μπάλα μπάσκετ στα χέρια του

Ο Μεσαρίτης αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης είναι μια ζωή μέσα στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αλλά πλέον θα αρχίσει να ασχολείται και με το… μπάσκετ! Τουλάχιστον αυτό αποτυπώνεται στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, που τον βλέπουμε να κρατάει μία μπάλα του μπάσκετ!

Ο κ. Κουτεντάκης στο πλαίσιο του ταξιδιού του στην Αθήνα για να έχει επαφές με την ΕΠΟ για τον κρητικό Όμιλο της Γ’ Εθνικής, βρέθηκε μαζί και με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τους οποίους συνδέει συγγένεια (είναι ξαδέρφια) και στενή φιλία πολλών χρόνων.

Μάλιστα πήγαν μαζί στην κλήρωση της Basket League και εκεί οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ έδωσαν μία επίσημη μπάλα του πρωταθλήματος στον υφυπουργό Αθλητισμού. Η μπάλα βρέθηκε για λίγο και στα χέρια του Πλούταρχου και εκείνη την ώρα αποτυπώθηκε το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Πάντως ρωτήσαμε τον Μεσαρίτη παράγοντα αν σκέφτεται να ασχοληθεί με το μπάσκετ, με τον ίδιο να απαντά ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Όσο για την τύχη της μπάλας; Αυτή πλέον βρίσκεται στο γραφείο του Υφυπουργού…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News