default-image

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο

Μπάσκετ
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τους Αγγελόπουλους και τον Γιαννακόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για όσα έχουν γίνει τους τελευταίους πέντε μήνες στο ελληνικό μπάσκετ…

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, όπως επίσης ο Χρήστος Σταυρόπουλος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό Δικαστή με πρόστιμο και έγγραφη επίπληξη για μια σειρά από παραπτώματα τους τελευταίους πέντε μήνες. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, είτε με τις ενέργειές τους αρκετά μετά τον αγώνα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στους ερυθρόλευκους επιβλήθηκε πρόστιμο 4.000€ για προσβλητικές δηλώσεις σε βάρος του ΕΣΑΚΕ και της ΚΕΔ. Πρόστιμο επιβλήθηκε στους Παναγιώτη (4.000€) και Γιώργο Αγγελόπουλο (2.000€), όπως επίσης στον Χρήστο Σταυρόπουλο (2.000€) για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Μπαφές τιμωρήθηκε με έγγραφη επίπληξη. Από την άλλη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 3.000€ για "ενέργεια με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης", όπως αναφέρεται στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Αντίθετα, για τον ίδιο λόγο απαλλάχθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για προσβλητικές σε βάρος της ΕΣΑΚΕ δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και

Στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο για προσβλητικές σε βάρος της ΕΣΑΚΕ δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους αυτού εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας απόφασης, παραπτώματα που αναφέρονται στην από 22-5-2019 καταγγελία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

Στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ,

Σε έκαστο των Παναγιώτη και Γεωργίου Αγγελόπουλου για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ ήτοι συνολικά τεσσάρων χιλιάδων (4.000,00) ευρώ και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους εκάστου εξ αυτών εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας απόφασης.

Στον Χρήστο Σταυρόπουλο για προσβλητικές σε βάρος της Κ.Ε.Δ. δηλώσεις αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ποσού χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ καθώς και έγγραφη ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους αυτού εντός 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας απόφαση και

Στον Χρήστο Μπαφέ για δυσφημιστικές σε βάρος του αθλήματος ενέργειες ποινή της έγγραφης επίπληξης, παραπτώματα που αναφέρονται στην από 20-2-2019 καταγγελία της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ.

Απαλλάσσεται η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ της πειθαρχικής κατηγορίας της δυσφήμησης του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης, σε αναφορά προς την ενέργεια δυσφήμισης του αθλήματος της Καλαθόσφαιρας εκ μέρους του κ. Δημήτριου Γιαννακόπουλου κατά τον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ της 13- 2- 2019 και

Επιβάλλεται στον Δημήτριο Γιαννακόπουλο για ενέργεια με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ, γινόμενης συναφώς δεκτής της από 19-2-2019 καταγγελίας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που αφορά τον ως άνω αγώνα.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News