Στην Γκραν Κανάρια ο Μπουρούσης

Μπάσκετ
Στην Γκραν Κανάρια ο Μπουρούσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ανοίκει πλέον ο Έλληνας σέντερ που επιστρέφει στην Ισπανία μετά από τρία χρόνια…

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία, καθώς η Γκραν Κανάρια ανακοίνωσε τη συμφωνία της μαζί του!

Έπειτα, λοιπόν, από μία τριετία σε Παναθηναϊκό και Κίνα, ο 36χρονος σέντερ θα αγωνιστεί ξανά στην ACB, ενώ θα συνεργαστεί με τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος έχει αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά

Ο Μπουρούσης γνωρίζει πολύ καλά το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης (2013-15) και Μπασκόνια (2015/16), ενώ την προηγούμενη διετία ήταν στην Κίνα και τους Λάιονς, με τους οποίους φέτος είχε κατά μέσο όρο 17,2 πόντους και 11,4 ριμπάουντ.

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα στην Γκραν Κανάρια και αποτελεί μεγάλη χαρά που επιστρέφω στην ACB, όπου πέρασα τρία χρόνια. Επίσης, ήρθα και για τον Κατσικάρη, ο οποίος με γνωρίζει 19 χρόνια, καθώς ήταν προπονητής μου στην πρώτη μου επαγγελματική ομάδα, την ΑΕΚ. Θέλω να ξεκινήσω και να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μπουρούση στην ιστοσελίδα της Γκραν Κανάρια, για να προσθέσει:

«Έπειτα από δύο χρόνια στην Κίνα, ήθελα να αγωνιστώ κάπου αλλού. Το ισπανικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και γι’ αυτό ήθελα να επιστρέψω. Θέλω να έχω κίνητρο όταν παίζω, να πιέζω στο όριο και να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλό επίπεδο».

Για να καταλήξει ο Έλληνας σέντερ: «Όταν έπαιζα στην Γκραν Κανάρια μου άρεσε η ατμόσφαιρα, καθώς οι οπαδοί της είναι θερμοί και μου αρέσει αυτό. Θέλω να μπω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι μπορώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το κλαμπ, τον πρόεδρο και όλα τα μέλη της, για το ενδιαφέρον τους να με φέρουν».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News