Ανανέωση συνεργασίας για ΑΕΚ και Σαντ Ρος

Μπάσκετ
Ανανέωση συνεργασίας για ΑΕΚ και Σαντ Ρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν ένας από τους σημαντικούς στόχους της Ένωσης..

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα για τα επόμενα δύο χρόνια ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Η ΑΕΚ επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πρώτο στόχο της από την περυσινή ομάδα μετά από συμφωνία που επετεύχθει με σκληρές διαπραγματεύσεις και την απαραίτητη υπέρβαση από την πλευρά του Μάκη Αγγελόπουλου αφού πολλές ομάδες ήθελαν τον Κουβανό γκαρντ φόργουορντ. Ετσι μετά τον ηγέτη Ματσιούλις και ο κορυφαίος παίκτης της περυσινής ομάδας έμεινε στην ΑΕΚ που πλέον περιμένει στη γωνία για παίκτες που έχει ήδη επισημάνει για να συμπληρώσει την εξάδα των ξένων. Με την κίνηση αυτή ο Μάκης Αγγελόπουλος ικανοποίησε και τις δύο βασικές εισηγήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου. 

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος υπέγραψε διετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα ως το 2021.  Ο Σαντ-Ρόος ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες σε απόδοση φέτος για τους «κιτρινόμαυρους» και ο δεύτερος ξένος που ανανεώνει μετά τον Γιόνας Ματσιούλις. 

Στο Basketball Champions League ο 28χρονος άσος είχε 6,8 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 29,6 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ επελέγη στους κορυφαίους αμυντικούς της διοργάνωσης. Στο εγχώριο πρωτάθλημα μέτρησε 7,7 πόντους, 4,4 ριμπάουντ, 2,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε σχεδόν 27 λεπτά ανά αγώνα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News