Παρελθόν ο Γωνιωτάκης από το Δειλινό

Μπάσκετ
Παρελθόν ο Γωνιωτάκης από το Δειλινό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το σωματείο τον ευχαριστεί και του εύχεται τα καλύτερα…

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας ο Γιώργος Γωνιωτάκης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μπάσκετ του Δειλινού που δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, το οποίο αποχαιρέτησε χωρίς νίκη…

«Το σωματείο μας μετά από 4 χρόνια αποχαιρετά έναν άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα στην δημιουργία ενός σωματείου - πρότυπο, ενός εργάτη του μπάσκετ που το λατρεύει και το σέβεται όσο τίποτα, που έφτιαξε μια ομάδα νεαρών αθλητών και την οδήγησε στην κατάκτηση του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. το 2018 και την καθοδήγησε στην Γ' Εθνική κατηγορία και που βοήθησε με τις γνώσεις του τα μέγιστα στην σωστή λειτουργία των Ακαδημιών.

Τέσσερα χρόνια γεμάτα, με χαρές, λύπες, εντάσεις και πολλά ακόμα είναι λίγα μπροστά στην σχέση που αναπτύχθηκε με όλους εμάς στο σωματείο... Οφείλουμε να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο Γωνιωτάκη, να του ευχηθούμε τα καλύτερα σε ότι ακολουθήσει και η πόρτα του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για το οτιδήποτε...», αναφέρει στην ανακοίνωση το σωματείο του Δειλινού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News